Eva Damsgaard (DF). Arkivfoto

Eva Damsgaard (DF). Arkivfoto

Debat:

Det multietniske samfund - Arruh!

Eva Damsgaard fra Dansk Folkeparti er ikke tilfreds med, at "en overvejende del af danskerne ønsker multikultur frem for dansk kultur," som hun skriver i dette læserbrev

Eva Damsgaard DF Favrskov

Debat Det foregår allerede. Vi hører nu bønnekald på et sprog, som ingen danskere forstår. Så om der ønskes velsignelse over os, eller det modsatte - det fatter vi ikke - og langt de fleste er også bedøvende ligeglade.

Næsten al kød halalslagtes, d.v.s. får en muslimsk velsignelse, trods det, at Danmark vel fortsat er et kristent land?

Slagterierne betaler afgift for, at kødet kan sælges som halal - en afgift der tilfalder Muslim World - og ingen aner, hvad pengene går til. Men pyt - vi kan jo ikke smage, om det er halal eller ej, ligesom vi heller ikke kan smage, om det er burhønseæg eller ej.

Arruh! Ligegyldigheden længe leve!

Vi må nu ikke læse om Pippis far, der var negerkonge, vi må ikke høre lille Bo synge “jeg har set en rigtig negermand”, vi må ikke sige om lys hudfarvet, at det er normalfarvet og den svag rosa perle (altså det vi førhen kaldte hudfarvet) har en intelligent socialdemokrat nu fået ændret. Nøjj, hvor er det fantastisk!

Ligesom da Socialdemokratiet i Favrskov fik ordene 'traditioner', 'højtider' og 'alsidig dansk madkultur' skrevet ud af mad- og måltidspolitikken. “Vi lever jo i et multikulturelt samfund” var begrundelsen herfor”- Arruh!

Det næste bliver, at vi ikke må synge: “Vi er røde, vi er hvide”, men det overlever vi nok også.

Alt dette er sket på få år, fordi en overvejende del af danskerne ønsker multikultur frem for dansk kultur.

ARRUH, siger jeg bare!

Publiceret 22 July 2020 10:30