Erling Andersen (S). Pressefoto

Erling Andersen (S). Pressefoto

Debat:

Deltag i møde om boliger med fællesskab

"Mit håb er, at mødet kan være med til at sætte gang i nogle spændende projekter, som kan blive til virkelighed i de kommende år," skriver Erling Kvist Andersen (S)

Erling Kvist Andersen (S), Formand for PlanudvalgetFredensgade 11B, Hinnerup

De kommende år bliver der forholdsvis flere ældre borgere i kommunen, og det er vigtigt, at der er egnede boliger til alle. Jeg hører jævnligt fra seniorer, som er klar til at rykke væk fra det parcelhus, hvor de har boet i mange år. Nogle ønsker at flytte til bynære lejligheder, og andre er interesserede i mere fællesskabsbaserede boliger.

Nu er der mulighed for at deltage i et møde, hvor man kan høre om fællesskabsbaserede boligprojekter, blandt andet for seniorer. Her vil en ekspert fortælle om mulighederne, og man kan også møde personerne bag nogle spirende projekter i kommunen.

Mødet afholdes i InSide i Hammel onsdag 2. september og kræver tilmelding, da der højst må være 100 deltagere til mødet - se mere på kommunens hjemmeside.

Mit håb er, at mødet kan være med til at sætte gang i nogle spændende projekter, som kan blive til virkelighed i de kommende år.

Publiceret 20 August 2020 16:00