Grethe Villadsen (S), Formand Social og Sundhedsudvalget i Favrskov. Pressefoto

Grethe Villadsen (S), Formand Social og Sundhedsudvalget i Favrskov. Pressefoto

Debat:

"Jeg har tillid til ledelsen i ældreplejen"

"Jeg hverken kan, eller vil mistænkeliggøre personale, der til fulde passer deres arbejde," lyder det

Grethe Villadsen (S), Formand Social og Sundhedsudvalget i Favrskov

Grethe Villadsen (S), Formand Social og Sundhedsudvalget i Favrskov

Debat Svar til Herdis Just angående læserbrev i Lokalavisen Favrskov:

Du udtrykker forundring over, at jeg som formand for Social- og Sundhedsudvalget har en nagelfast tro på, at vores ledere på Favrskovs plejecentre udfører deres arbejde til UG.

Jeg hverken kan, eller vil mistænkeliggøre personale, der til fulde passer deres arbejde. Det er et utroligt vigtigt arbejde, at være ansat indenfor ældreplejen. Et job der kræver engagement, empati og tålmodighed.

I ældreplejen betyder god ledelse og et godt og tillidsfuldt arbejdsklima alt, og jeg er overbevist om, at der er tryghed blandt medarbejderne til at komme frem med evt. problemer. Og der vil blive reageret på enhver henvendelse. Her har jeg tillid til ledelsen, der har heller ikke været grund til andet.

Hvis Ældresagen som du nævner, bliver vidende om svigt i vores kommune, så har jeg med mit kendskab til dem stor tiltro til, at de henvender sig. Og skulle de gøre det, så bliver der lyttet og handlet.

Vi er desuden i dialog med bruger/pårørenderådene, som har deres daglige gang på plejecentrene.

Ældrerådet har måske ikke deres daglige gang på plejecentrene, men dem ser jeg også som en vigtig medspiller. De gør et stort stykke arbejde og læser bla. alle tilsynsrapporter igennem.

Til sidst vil jeg nævne, at alle tilsyn både uanmeldte og anmeldte er velkomne. Men det skal ikke være tilsynene, der er garant for en god pleje for vores ældre i Favrskov Kommune, det skal være de engagerede medarbejdere og ledere med opbakning fra det politiske system.

Publiceret 25 September 2020 09:00