Morten Bang, Venstre Favrskov

Morten Bang, Venstre Favrskov

Debat:

 Godt nyt for Favrskovs fodboldbaner

"Jeg glæder mig på "fodboldfolkets" vegne, og jeg vil følge sagen meget i det kommende år, så vores frivillige ildsjæle i alle foreningerne ikke skal "spilde tiden" på noget, der bare skal være i orden!"

Morten Bang, Venstre Favrskov

debat På byrådsmødet tirsdag den 15/12-20 vedtog byrådet en handleplan for vedligeholdelsen af kommunens fodboldbaner.

Gennem en længere periode har vedligeholdelsen af kommunens fodboldbaner været under al kritik. De mange frivillige ledere, trænere og spillere har ikke haft tilfredsstillende baner at spille på.

Mange af vores ildsjæle har brugt mange kræfter på at "råbe" op, uden der er sket forbedringer. Kræfter som de kunne have brugt meget bedre til glæde og gavn for de mange drenge og piger, børn og voksne der spiller fodbold.

Nu har sagen været behandlet i udvalg og byråd, og forvaltningen har lagt sig i selen, og der har været afholdt møder med "fodboldfolket."

Nu bliver der lavet en gennemgang af banerne, så vi får en rapport om tilstanden på fodboldbanerne. Desuden er der lavet ni punkter, der beskriver, hvad foreningerne kan forvente, og hvordan forvaltningen fremover vil varetage vedligeholdelsen af banerne.

Jeg glæder mig på "fodboldfolkets" vegne, og jeg vil følge sagen meget i det kommende år, så vores frivillige ildsjæle i alle foreningerne ikke skal "spilde tiden" på noget, der bare skal være i orden!

Publiceret 16 December 2020 16:00