Debat:

 Hvor er retssikkerheden som borger i Favrskov?

Birgit Marie Christensen, Grøntoften 12, Søften

Debat I Lokalavisen Favrskov i uge 49, kunne vi læse om en mors forfærdelige mareridt, at få frataget muligheden for at se sine børn.

Kan det være rigtigt, at man i Favrskov Kommunes forvaltning slet ikke vil høre på, hvad en borger har at sige. Det er så alvorlig en sag, det ryster mig dybt. Tilfældigvis kender jeg endda familien, så jeg er sikker på mine iagttagelser er korrekte.

Man bliver helt i tvivl, om det er et retssamfund vi lever i, hvorfor vil de sagsbehandlere, der har med sagen at gøre, slet ikke høre på hvad borgeren siger og hvad de øvrige fagpersoner siger?

Hun er løjet alvorligt psykisk syg, hvad både egen læge og uvildige psykologer blankt tilbageviser. Hun har sundhedsplejerskens og skolens ord for, at hun er en velfungerende mor.

Jeg mener ikke, at forvaltningen har været objektive i deres vurdering af forældreparret og forvaltningen kan derved have ageret partisk til fordel for farens rolle som forælder.

De allerstørste tabere i denne sag er børnene. Moren har været deres primære voksne i hele deres opvækst, nu må de ikke engang se hende.

Det ville klæde vores kommune at tage sagen op igen og især se på de akter i sagen der handler om moren.

Publiceret 22 December 2020 09:00