Thomas Jørgensen (tv) og Torben Jensen foran Favrskov Advokaternes nye flotte lokaler i den tidligere kro i Hadsten.

Thomas Jørgensen (tv) og Torben Jensen foran Favrskov Advokaternes nye flotte lokaler i den tidligere kro i Hadsten.

Advokatfirma splitter op og går hver til sit

Efter 18 års partnerskab i Advokatvirksomheden Ole Steen Christensen, har de to partnere Ole Steen Christensen og Torben Jensen besluttet at videreføre deres advokatvirksomhed hver for sig.

Af
Af Erling Baastrup

”Ole Steen Christensen og jeg har haft 18 gode år sammen og har i fællesskab udviklet en velrenommeret advokatvirksomhed med afdelinger i flere byer. Men vi følte nok begge, at tiden nu var inde til forandring. Intet er jo statisk, og nye tider skaber nye udfordringer og muligheder. Og dem mente vi begge, at vi bedst kunne møde i hvert sit regi”, siger Torben Jensen i en kommentar.

Hadsten for sig

Torben Jensen kom ind som partner i Advokatvirksomheden Ole Steen Christensen i 1991. I dag har virksomheden kontorer i både Hammel, Hadsten og Randers. Meningen er nu, at Ole Steen Christensen fortsætter kontorerne i Hammel og Randers, og at Torben Jensen overtager afdelingen i Hadsten. Dog nu med adresse i helt nye lokaler i byen. Her flytter han ind med Advokat Thomas Jørgensen fra den nuværende virksomhed og to håndplukkede og erfarne sekretærer. Sammen danner dette firkløver kernen i byens og kommunens nye advokatvirksomhed, der har fået navnet Favrskov Advokaterne.

Klienter følger med

Torben Jensen fortsætter: ”Men flytningen og det nye navn er også det eneste nye, der sker i forhold til vores samarbejde med klienterne. Både mine og Thomas’ personlige klienter fra vores hidtidige virksomhed følger med over i det nye regi. Og selv om det for nogle af klienterne betyder en lidt større geografisk afstand, er det min fulde overbevisning, at det ingen praktisk betydning får for vores samarbejde i dagligdagen”. Torben Jensen rådgiver i dag både private og erhvervsklienter, og lægger vægt på en hurtig og korrekt sagsbehandling – og et udadvendt og nærværende forhold til sine klienter. Den officielle adskillelse fra den tidligere virksomhed sker med virkning fra 21. januar, men allerede 15. januar flyttedes kontoret rent fysisk fra den tidligere adresse i Hadsten til adressen: Søndergade 34.

Publiceret 15 January 2009 12:36