René Franz kommer på Johns fredag 30. januar.

René Franz kommer på Johns fredag 30. januar.

Levende fredag på Johns

På Johns i Hammel prøver indehaver Dorte Alstrup Mikkelsen nu noget nyt en fredag aften om måneden. Der kommer levende musik.

Af
Af Erling Baastrup

På værtshuset Johns i Hammel er der normalt diskoteksmusik, men nu skal det være anderledes - i hvert fald en gang om måneden. ”Vi vil den sidste fredag i måneden byde på levende musik. Med i billetprisen er både musikken og smørrebrød, og så er der naturligvis mulighed for at danse og hygge,” fortæller indehaver Dorte Alstrup Mikkelsen. Hun har næsten kontrakter i hus til hele sæsonen: ”Det bliver typisk en guitarist, der også synger, men genrerne kan naturligvis godt favne bredt. Folkemusik vil også blive aktuelt,” siger Dorte Mikkelsen.

Garvet musiker

Første gang, Johns byder på den levende musik, er fredag 30. januar. Her kan man lægge øre og danseben til René Franz, der har 29 år på bagen som aktiv musiker, og har bl.a. spillet 10 år i danseorkestret Casino Danseband til diverse halballer, byfester, enkeballer og meget andet. René Franz leverer afdæmpet dinermusik, samt et bredt og alsidigt repertoire inden for dansemusik. Han svinger rundt mellem dansktop, tresser og countrymusik, og ved hjælp af moderne teknik får man fornemmelsen af et helt orkester. For at krydre tilværelsen lidt, tager han ind imellem Esmaralda på maven (hans guitar), og giver et par shadows-numre og andet i den boldgade.

Publiceret 21 January 2009 13:55