John Dahl og Eva Trabjerg har haft sidste arbejdsdag i Imerco i Hammel.

John Dahl og Eva Trabjerg har haft sidste arbejdsdag i Imerco i Hammel.

Farvel og goddag hos Imerco i Hammel

Det mangeårige bestyrerpar Eva Trabjerg og John Dahl overlader Imerco i Hammel til Lea Christensen fra Randers.

Af
Af Kian Johansen og Erling Baastrup

Efter knap otte år som først ejer og siden bestyrerpar af Imerco i Hammel har Eva Trabjerg og John Dahl overladt isenkramforretningen til Lea Christensen fra Randers.
Mens 60-årige Eva Trabjerg går på pension, så fortsætter John Dahl som bestyrer af en Imerco og en Lege-Kæden, men den ligger i Kjellerup, godt 25 kilometer kortere fra parrets hjem i Viborg.
"Vi har valgt at forlade Hammel på en gang. Men det har været svært, for Hammel er en god handelsby. Alting kan nås inden for en afstand på 200 meter fra centrum," siger John Dahl, der i 2007 solgte til en kapitalkæde, der nu ejer Imerco-kæden.
Parret glæder sig til at få mere tid sammen - i fritiden - for i det seneste års tid har de haft ferie på skift, mens den anden har passet forretningen.
Eva Trabjerg planlægger at begynde at læse blandt andet engelsk på VUC, så pensionistlivet skal nok kunne fyldes ud, mener hun.
"Nu glæder vi os til at kunne få tid til andre ting end forretning, det skal der også være plads til," pointerer de to.

Lea Christensen er ny indehaver af Imerco i Hammel.

Lea Christensen er ny indehaver af Imerco i Hammel.

Ny indehaver på 24 år

Den nye indehaver kommer fra en stilling som butikschef i en Imerco i Randers Storcenter. Lea Christensen bor i Randers, men er opvokset på Djursland. Som baggrund har hun også en uddannelse som markedsføringsøkonom.
-Hvorfor Hammel?
"Det er en hyggelig by, og Imerco i Hammel er en dejlig butik, og det er noget helt andet end at være med i et storcenter. Jeg vil lige se tiden lidt an, og så håber jeg at kunne drage lære af de to butikstypers fordele," siger Lea Christensen.

Publiceret 05 January 2010 13:25