Det er aldrig for sent at gøre noget ved sine drømme. Kate Madsen fra Hammel mener selv, at hendes eksempel er til efterfølgelse. Hun ehar nu fundet et band efter års sangundervisning.

Det er aldrig for sent at gøre noget ved sine drømme. Kate Madsen fra Hammel mener selv, at hendes eksempel er til efterfølgelse. Hun ehar nu fundet et band efter års sangundervisning.

Kate er blevet Nightqueen

Kate Madsen fra Hammel har fået sin drøm opfyldt. Nu spiller hun i band

For godt et halvt års tid siden fortalte vi i FavrskovPosten om den dengang 41-årige Kate Madsen, der havde en drøm om at komme til at synge for andre. Den drøm er nu blevet til virkelighed for kvinden der først begyndte at synge for alvor for under to år siden og startede drømmen med at tilmelde sig diverse tv-talentshows, dog uden held.
Men nu er heldet med Kate Madsen, der for nylig fik kontakt med en musiker fra Horsens-kanten. Tilsammen har de dannet bandet "Night Queen". Og de er allerede nu booket til store fester og julefrokoster i 2010. Repertoiret spænder fra Dodo and the Dodo's over til Elvis og The Eagles, musik som hun kalder voksenpop. Men allerede nu pusler de to med planer om at lave eget materiale.

Drøm opfyldt

"Min drøm er opfyldt. Jeg vil ikke leve af at synge professionelt, men jeg kan godt lide at komme ud til folk og synge for dem," lyder det fra Kate Madsen fra Hammel. Det er tilmed gået så godt, at andre har fået øje på den stædige kvinde, der i over to år og i en sen alder har øvet og øvet sig på at synge. Her i januar udkommer Ugebladet Søndag med en artikel om Kate Madsen og hendes kamp for at opnå drømmen. Artiklen er en del af en serie der handler om kvinder der opnår deres drøm.
"Det hele kører i det tempo jeg gerne vil have lige nu," siger en glad Kate Madsen og tilføjer: "Og det er faktisk gået stærkere end jeg havde forventet."
Læs mere på www.nightqueen.dk

null

Publiceret 05 January 2010 11:45