Tre Øko-MIG spil er på højkant når nuværende og nye tilmeldte til FavrskovPostens nyhedsbrev får chancen for at vinde et af tre nye ØKO spil fra MIG.

Tre Øko-MIG spil er på højkant når nuværende og nye tilmeldte til FavrskovPostens nyhedsbrev får chancen for at vinde et af tre nye ØKO spil fra MIG.

Tilmeld dig FavrskovPostens nyhedsbrev og vind MIG-spil

Der trækkes lod de kommende uger om det nye spil, så skynd dig at tilmelde dig nyhedsbrevet og få friske lokale nyheder på mail hver dag.

Er du interesseret i lokale nyheder i din mailbakke hver dag og vil du gerne vinde et spil, så er det simpelt: Klik ind her og tilmeld dig FavrskovPostens nyhedsbrev. I næste uge trækker vi lod om Øko-spillet fra MIG. Vinderne får direkte besked via mail og deres navne offentliggøres på www.favrskovposten.dk og i FavrskovPosten, når alle tre vindere er fundet.
Indtil videre har følgende vundet:
Bjarne Pharsen
John Nielsen

Lær om klimaet mens du spiller

Med et godt miks af spørgsmål om sport, rejser, dyr, natur, kultur, litteratur og livsstil fordelt på fem kategorier skærper ØKO-MIG på en underholdende måde din viden om klimaet og miljøet omkring os.
"At sammensætte spørgsmål til ØKO-MIG var en stor udfordring," siger spiludvikler Marianne Lyngbek.
"Med et så alvorligt emne som klima og miljø har vi lagt vægt på at udforme spørgsmål, som både er interessante og spændende - så man kan have det sjovt med at spille og samtidig blive klimaklog. Det blev derfor et kompromis, hvor ca. 50 procent af spørgsmålene er rene miljøemner, mens resten handler om verden, rejser, dyr, kultur, friluftsliv, mad, drikke og livsstil - mange af dem med en grøn drejning."
ØKO-MIG har en vejledende udsalgspris kr. 169 kroner læs mere på www.playmig.com

Publiceret 19 January 2010 14:00