Lasse og Frederik på arbejde hos SuperBest.

Lasse og Frederik på arbejde hos SuperBest.

Frijsenborg Efterskoles elever får pengene til at rulle ind

I går kunne man i Hammel se masser af unge mennesker, der gav en hånd med i mange virksomheder. Deres løn går til Danmarks Indsamlingen til Afrikas Kvinder og Haiti.

Af
Af Erling Baastrup


”De unge menneskers indsats i går har været af en karakter, som man må respektere,” siger er glad forstander på Frijsenborg Efterskole i Hammel Jens Petersen oven på elevernes  mange arbejdstimer onsdag rundt i byen. Han føjer til:

Mere end 20.000 kr.


”Vi møder en helt utrolig imødekommenhed fra virksomhederne i Hammel og omegn – pengene til støtte for Afrikas Kvinder og ofrene i Haiti løber p.t. i en jævn strøm ind på kontoen, og allerede i løbet af den første dag har kontoen rundet de 20.000 kr.”
Eleverne har i denne forbindelse lavet en indsamlingsvideo, som kan ses på www.fus.dk , hvor der også kan findes yderligere oplysninger, samtidig med at indsamlingsresultatet løbende vil blive opdateret.
Ved at sende en sms til 1212 med teksten: stem 84 stemmer man på videoen og donerer samtidig 20 kr.
Man kan også støtte indsamlingen i Hammel ved at indbetale et beløb på reg.nr. 1909 kontonr. 8973298470 – en konto i Nordea, som Frijsenborg Efterskole har oprettet til formålet.


Publiceret 21 January 2010 11:41