Lille Per og naboens dreng, den japanske Shin, der lige er flyttet til Danmark fra Japan er hovedpersoner i den nyeste Far til Fire film.

Lille Per og naboens dreng, den japanske Shin, der lige er flyttet til Danmark fra Japan er hovedpersoner i den nyeste Far til Fire film.

Far til Fire på Japansk i Hammel

Fotorama i Hammel byder de næste par uger på både familiefilm og masser af spænding. "Far til Fire - på Japansk" har Danmarkspremiere i Fotorama torsdag 4. februar og fortsætter de næste to uger med fuld skrue. Også "Luftkastellet der blev sprængt", "Sherlock Holmes", "Parterapi" og "Planet 51", har spilletid de næste uger i Fotorama.
Far til Fire familien får nye japanske naboer og hjælper familien Tanaka til rette i deres nye land, Danmark.
Der blomstrer et venskab på tværs af to kulturer gennem sjove, pinlige og vanvittige situationer, og Per og jævnaldrende Shin bliver bedste venner.
Den japanske familie har lært dansk hurtigt for at kunne falde til. I følge japansk skik skal man føle sig hjemme et nyt sted efter en måned. Ellers må man rejse tilbage, hvor man kom fra.
Per hjælper Shin i skolen. Men både klassens vikingespil og den større drillepind Mark skaber problemer for den japanske dreng. Per og Shin prøver at skjule problemerne for de japanske forældre, så de tror, alt går, som det skal.
Da hr. Tanaka alligevel opdager, at Shin har problemer i skolen, beslutter han, at den japanske familie må rejse hjem til Japan igen.
Først da Per og Shin på en skoleudflugt til Zoo udfører en sand heltegerning, ser alt ud til at kunne ende godt. Takket være Far til Fire.

Publiceret 25 January 2010 11:42