Klar, parat bag. Nu kan man også købe varmt brød hos Superbest i Hadsten.

Klar, parat bag. Nu kan man også købe varmt brød hos Superbest i Hadsten.

Superbest i Hadsten er lune på brødet

Nu er der også bagerbrød at hente i Hadsten Centrets supermarked

Ovnen står ikke kold og ubrugt hen hos Superbest i Hadsten, for nu har købmand Jørgen Christiansen gjort det, der egentlig var logisk.
Han har startet et mindre brødsalg fra butikkens delikatesseafdeling. Nu kan man købe friskbagte boller, franskbrød, madbrød og forbagt bagerbrød såsom snegle og wienerbrød.
Ovnen har stået der hele tiden, for den bruges til at bage det store forbrug af brød til Jørgen Christiansens "ud af huset" forretning.
Initiativet er kommet efter at Brødspecialisten på Søndergade er lukket og efter at købmanden i december ansatte yderligere en kok til at lave mad ud af huset. Derfor blev der mulighed for at sætte ovnen i sving det meste af tiden. Bollerne og madbrødet er lavet i butikkens store køkken, mens franskbrød og kager leveres forbagte til Superbest.
"Der har været en del der har spurgt efter vores madbrød, som vi altid selv har bagt til bestillinger ud af huset, nu sælger vi også for eksempel vores græske brød og valnøddebrød herfra butikken," fortæller Jørgen Christiansen fra Superbest. Han pointerer dog at rundstykkerne ikke er en del af sortimentet, mens rugbrød kun bages i weekenden.

Publiceret 25 January 2010 13:03