Fodboldholdet fra Lading gik ubesejret gennem turneringen og kunne lade sig fejre med champagne og vandrepokal:

Fodboldholdet fra Lading gik ubesejret gennem turneringen og kunne lade sig fejre med champagne og vandrepokal: "Næste år sætter vi en match op og lader os udfordre, for det er jo en vandrepokal", lød det storsindet fra de suveræne vindere.

Skjoldelev-fest en stor succes

Festudvalg måtte melde alt udsolgt til den afsluttende fællesspisning

Af
Af Hans Henrik Laugesen

opbakning Weekendens sommerfest i Skjoldelev blev en helt igennem uforglemmelig succes: Opbakningen til dagens mange forskellige indslag var fantastisk, og det gjaldt også tilslutningen til fodboldturneringen, som samlede hold fra nabobyerne Markusminde og Lading foruden hjemmebaneholdene fra Skjoldelev, som dog måtte se sig slået af Lading. Happy Linedance fra Hinnerup/Sabro startede dagens program med opvisning, og undervejs i dagens program samlede formanden for forsamlingshuset en del penge ind ved at agere skydeskive for vandballoner, lige som både tombola og amerikansk lotteri skæppede godt i den lokale fællesskabs-kasse, takket være flotte sponsorgaver fra mange i lokalområdet. "Dagen sluttede med fællesspisning i forsamlingshuset, hvor der var totalt fyldt op, og vi måtte sige nej til flere, som på selve dagen kom og spurgte, om der var flere pladser; desværre var alt udsolgt", fortæller Jytte Bording Nielsen fra arrangørgruppen, som med andre ord kun kom ud for "positive problemer" i løbet af sommerfesten 2010.


Alle aldersklasser havde det hyggeligt under sommerfesten i Skjoldelev anno 2010. Som det ses er de unge generationer klar til at føre traditionen og det lokale sammenhold videre.

Alle aldersklasser havde det hyggeligt under sommerfesten i Skjoldelev anno 2010. Som det ses er de unge generationer klar til at føre traditionen og det lokale sammenhold videre.

Publiceret 01 September 2010 07:00