Det er en dejlig, varm historie, Nørregaards Teater fortæller fredag eftermiddag på Hammel Bibliotek i Kulturhuset InSide.

Det er en dejlig, varm historie, Nørregaards Teater fortæller fredag eftermiddag på Hammel Bibliotek i Kulturhuset InSide.

Mød den sultne larve Aldrigmæt

"Kom med mig og se... - hvad vil der ske?", lyder invitationen til de 1-4 årige og deres forældre

Af
Hans Henrik Laugesen

appetit Hvor placerer man en artikel om et medrivende teaterstykke med en laber larve fuld af appetit som hovedperson..? - Her i "Spiseguiden" selvfølgelig!! Det er Hammel Bibliotek, som fredag 1. oktober kl. 15 får besøg af Nørregaards Teater med stykket "Den sultne larve Aldrigmæt", og det er et tilbud til de mindste. Alle børn mellem halvandet og fire år er hjertelig velkomne sammen med deres forældre, bedsteforældre eller andre voksne. Man skal bare lige huske at købe billetter først, enten på et af Favrskov Kommunes biblioteker eller på www.favrskovbilletten.dk "Mandag morgens morgensol, umm mums.... - morgenmad! Måske marmelade? Et æble? Larven siger hej, tirsdag kigger den på mig, onsdag deler vi en blomme4, torsdag sidder den i min lomme, fredag er den væk, - er den gnaven?, lørdag får den ondt i maven. Søndag sker der magi: En sommerfugl slippes fri." Jo, det er biologi og enkle historier om en larves forvandling til en sommerfugl, Eric Carles fortæller om i sin klassiske børnebog (dén med hullerne i siderne, som mange sikkert kender) - og som Nørregaards Teater omformer til skuespil med poetisk dybde for de mindste.

Publiceret 27 September 2010 17:00