Vægten bliver udfordret igen

Skal din livsstil udfordres i 2011? Vægttabsudfordringen Favrskov søger nye personer, der vil have et sundere liv i 2011

Af
Af Anne-Mette Gyldenløv

For to år siden startede Vægttabsudfordringen Favrskov (VTU), som henvender sig til dig, som ønsker en sundere livsstil, der rækker ud over januar. I 12 uger hjælper VTU dig til at bevare fokus og inspirere til nogle ad de ændringer, som skal til for at du kan få et sund og varigt vægttab. En personlig coach giver individuel vejledning med udgangspunkt i dine nuværende vaner,

Finder problemets rod

På kurset lærer man at optimere sin kostplan, så du får gang i fedtforbrændingen og muskelopbygningen. "Du lærer også hvordan kroppen reagerer på det, du spiser, og med den viden i bagagen bliver det langt nemmere for dig at træffe de sunde valg," siger Elin Hanberg, en af kursuslederne.
Tidligere deltagere synes, kurset er anderledes og har en ny vinkel, som giver resultater. Nogle forsøger selv at lægge deres livsstil om, men opnår ikke de resultater, som de havde håbet på. Når de har været igennem vægttabsudfordringen, ved de hvorfor.

Klar, parat, start

Når udfordringen starter, bliver der lavet en kropsanalyse, så du kan følge dine resultater og der er rig lejlighed til at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere i en hyggelig og afslappet atmosfære.
De nye hold starter torsdag d. 6. januar i Thorsø og Hammel. Du kan tilmelde dig på 40408941 (Hammel) og 71201334 (Thorsø)

Publiceret 01 January 2011 03:00