Per Rasmussen håber at ambitionerne rækker længere end til Serie 2 fodbold i Hadsten og omegn.

Per Rasmussen håber at ambitionerne rækker længere end til Serie 2 fodbold i Hadsten og omegn.

Ambitionerne stopper ikke

HSK fodbold ser med tilfredshed tilbage på år 2010, fortæller Per Rasmussen i en "Nytårshilsen"

Af
Af Per Rasmussen

fodboldformand HSK

Fra HSK Fodbold skal der lyde et godt nytår til alle og som en skrev til mig forleden: "Nu venter et nyt år, hvor man skal bruge januar til at vænne sig til at skrive tallet 2011 i stedet for 2010". Vi I HSK fodbold ser med tilfredshed tilbage på året der er gået og HSK oplevede rigtig mange successer på og udenfor banen. Efter mange års fremgang og oprykninger kom HSK seniorafdeling lidt ned på jorden og oplevede for første gang i mange år en modgang af de større.
Men kigger på potentialet ja så har vi et meget ungt hold, bygget op omkring egne spillere, som er kommet fra vores egen ungdomsafdeling. Året 2010 var også året hvor vi sagde farvel til Jan og Mads Iversen, der sammen med vores seniorformand Gert Jensen har været med til at løfte seniorafdelingen og løfte organisationen omkring seniorerne. Vores førstehold spiller nu i serie 2, men med ansættelse af Bo Pedersen som ny førsteholdtræner, så stopper ambitionerne ikke her. Det vil vi gerne tydeligt signalere. Vi ser frem til 2011 og de spændende lokalopgør, som er i vente.

Krone-Cup med rekord

På ungdomssiden var år 2010 endnu præget af hektisk aktivitet, med medlemsfremgang og en meget stærk ungdomsorganisation, som i min verden ikke findes bedre.
Man løftede i flok og det skal nævnes at Krone-Cup endnu slog rekorden og mon ikke man går efter det igen. Der bruges utrolig mange timer på vores ungdom og det er planen fortsat at tilføre flere og flere ressourcer til vores ungdomsarbejde, så vi kan fortsætte med at løfte denne meget vigtige opgave.
Vi er ca. 450 spillere og omkring 70 trænere og tro mig vi kan fortsat have brug for flere hænder. En stor tak til vores altid ihærdige ungdomsformand ?Mr. HSK Toni Olesen?. Og en stor tak til alle der er med til at gøre et kæmpe stykke arbejde.
Kulminationen i år blev da HSK fodbold blev indstillet til årets breddekklub ved Dansk Fodbold Award 2010.
Vi vandt ikke men herfra skal der lyde et stort tillykke til Himmelev-Veddelev med titlen og tak for den store opbakning i lokalområdet. Herfra vil vi ikke kritisere TV2 for at sylte denne kategori på det groveste, så vil jeg kunne blive kaldt en dårlig taber. Men endnu et skulderklap fra JBU for det store arbejde der gøres i det daglige og vi vandt alligevel selvrespekt, skulderklap og lysten til at gøre det endnu bedre.

Årets helt

Til sidst er det vel de fleste bekendt at vores ungdomsformand Toni Olesen er blevet indstillet til Årets Helt 2010.
Der er nomineret 10 kandidater og jeg vil gerne opfordre Jer til at give Jeres stemme til kende på www.aaretshelt.dk. Der er rigtig mange stærke kandidater, men en flot anerkendelse at vores egen Toni Olesen er i blandt og derfor håber jeg på Jeres opbakning til at føre Toni fortjent til tops.

Publiceret 04 January 2011 07:00