Der plejer at være gang i den ved Egnsfesten. Her i 2007.

Der plejer at være gang i den ved Egnsfesten. Her i 2007.

Egnsfest i Thorsø i nye rammer

Ønsker om at dele festen er imødekommet

Når der er Egnsfest i Thorsø, plejer alle festligheder at være samlet i ugen op til og på Kristi Himmelfartsdag samt fredagen efter. Begyndende med halballer for børn, unge og voksne i weekenden inden, men der er fra flere sider peget på, at det er for meget fest på for kort tid.
”Derfor har vi besluttet at dele festen i to klumper i år,” fortæller Nina Justesen, der er formand for Egnsfesten.
Første del af Egnsfesten finder derfor sted allerede den første weekend i februar med colabal og ungdomsbal fredag 4. februar. Her bliver det i år Fire Disco, der spiller op til dans.

80-Licious er lokale og på plakaten.

80-Licious er lokale og på plakaten.

Billetsalg i næste uge

Aftenen efter, lørdag 5. februar, afvikles de voksnes halfest med spisning. Til denne fest begynder billetsalget 17. Januar og det sker i år ved tre aftener, 17., 20. og 25. januar, hvor der kl. 20-21 sælges billetter i Café TAC i Tungelund Aktivitetscenter.

Rock The Duck er på til halfesten.

Rock The Duck er på til halfesten.

Lokal musik

”På den musikalske front er der også nyt i år. Vi har besluttet, at vi vil præsentere den lokale musik til halfesten, så derfor har vi hyret de to lokale bands, Rock The Duck og 80-Licious,” siger Nina Justesen, der håber, at den lokale musik kan trække flere og yngre mennesker til halfesten.
Resten af Egnsfesten som traditionen byder med banko aftenen før Kristi Himmelfartsdag, der i år falder så sent som 2. juni. Selve Kristi Himmelfartsdag er der fest på pladsen ved pavillonen hele dagen, og festlighederne slutter om fredagen med grillaften og musik i teltet.
”Nu håber vi, at folk i byen tager godt imod nyhederne, så Egnsfesten fortsat kan være en fest, der samler hele byen,” siger Nina Justesen.
Al overskud fra Egnsfesten går til Thorsø-Tungelund IF og Vejerslev IF.

Publiceret 06 January 2011 09:00