De er bare så klar til at samle penge ind.

De er bare så klar til at samle penge ind.

Husstandsindsamling på søndag i Hammel

Eleverne fra Frijsenborg Efterskole har fået indsamlingstilladelsen i hus

Af
Erling Baastrup

Som nævnt i sidste uge arrangerer Frijsenborg Efterskole igen i år Danmarks Indsamlingen i Hammel. Sidste år indsamledes godt 60.000 kr. og året før det 53.000 kr. Disse flotte resultater er opnået med en stor opbakning i og omkring Hammel.
I år satser efterskolen på at overgå de sidste års flotte resultater ved at lave en todelt indsamling.

Eleverne på arbejde onsdag d. 19.

Som de foregående år vil eleverne donere deres arbejdskraft til indsamlingen onsdag 19. januar til forretninger og virksomheder og private i og omkring Hammel. Hvis man f. eks. har et sted, hvor der trænger til at blive ryddet op eller gjort rent eller har andre arbejdsopgaver kan man kontakte indsamlingskoordinator Olav Nielsen på dkindsamlinghammel@fus.dk / on@fus.dk eller 20218928.

Eleverne på Frijsenborg Efterskole ville både arbejde og indsamle.

Eleverne på Frijsenborg Efterskole ville både arbejde og indsamle.

Husstandsindsamling på søndag

I år har Efterskolen fået politiets tilladelse til at udvide indsamlingen med en husstandsindsamling i Hammel søndag 16. januar i tidsrummet 11-14. Hvis man ønsker at støtte indsamlingen, og ikke har mulighed for at møde en af indsamlerne fra Efterskolen, kan man enten støtte ved at indbetale et beløb på reg. nr. 1909 konto nr. 8973298470 mrk. ”dkindsamlingHammel”. Eller man kan også støtte ved at sende en eller flere sms'er til 1212 med beskeden: stem 27 - ved hver stemme bidrager man med 20 kr.

null

Publiceret 10 January 2011 07:00