Stor opbakning til nytårskoncert

Tæt på 300 solgte billetter til nytårskoncerten i Galten-Hallen

Lige så sikkert som, at nytåret skydes ind ved årsskiftet, lige så sikkert er det at Prinsens Musikkorps hvert år i januar tager på en stor nytårskoncertturne, og det musikalske nytårshold gør stop i Galten-hallen søndag den 23. januar.
"Nytårskoncert-turneen er altid noget af det vi glæder os rigtig meget til", fortæller orkesterchef Henrik Thorngaard, der gennem det seneste år har arbejdet med at få de mange koncerter på plads. "Der er en fantastisk stemning ved nytårskoncerterne. Publikum kommer glade og forventningsfulde, musikerne er som sædvanlig parate til at yde deres bedste, og det samme er solisterne, der nyder, at de kan få lov til at slå sig lidt løs. Det skaber alt sammen en magisk atmosfære, som gør nytårskoncerterne til noget helt specielt," fortæller Henrik Thorngaard.

Rekordtilslutning i Galten

Noget tyder på, at Galten kan blive et tilbagevendende stop på turneen. Således har tæt på 300 nu erhvervet sig billet til koncerten, og dermed tegner det til at publikumstotalen overstiger sidste år. Dispositionen med at rykke koncerten til de større rammer i Galten-hallen har vist sig berettiget, da alle her vil være sikret bedre plads end i fjor, hvor det kneb med at få plads til alle interesserede i hallen på Klank Efterskole.

Prinsens Musikkorps har endnu engang sikret sig to stjernesolister til nytårskoncerterne: Susanne Elmark og Michael Carøe.
Billetterne til nytårskoncerten søndag den 23. januar kl. 16.00 i Galten-hallen sælges fra Bio Huset. Billetprisen er kr. 230,- og reservation kan ske via www.biohuset.dk

Buffet efter nytårskoncert

I kølvandet på flere forespørgsler har forpagteren af Galten-hallens cafeteria, Ole Vraa besluttet at tilbyde en koncert-buffet i forlængelse af nytårskoncerten. Mod forudbestilling vil man for en kuvertpris på 100 kroner kunne glemme alt om den hjemlige madlavning og i stedet nyde en buffet med kolde, lune og varme retter.

Der er plads til et halvt hundrede spisende gæster i lokalet, og pladserne sælges efter først-til-mølle-princippet ved forudbestilling på tlf. 7020 0103.

Publiceret 11 January 2011 18:00