Lars Clement nyudnævnt direktør.

Lars Clement nyudnævnt direktør.

Ny teknik- og kulturdirektør

Af
Erling Baastrup

Favrskov Byråd har ansat Lars Clement som ny direktør for Teknik og Kultur. Lars Clement har de seneste seks måneder været konstitueret i stillingen, og før det var han i fire år chef for Borgmestersekretariatet i Favrskov Kommune.
I 2005 blev Lars Clement ansat som specialkonsulent i den tidligere Hadsten Kommune, og i august 2006 tiltrådte han jobbet som chef for Borgmestersekretariatet i Favrskov Kommune. I begyndelsen af 2010 fik han endvidere ansvaret for HR-området. Som sekretariatschef har Lars Clement spillet en vigtig rolle i opbygningen af Favrskov Kommune. Ikke mindst er han vant til at arbejde på tværs af forvaltningerne.
I august 2010 blev Lars Clement konstitueret som direktør for Teknik og Kultur, og han har derfor et rigtig godt kendskab til den organisation, som han bliver direktør for pr. 1. februar 2011.
”Vi søgte en direktør med flair for politisk betjening, fokus på ledelse og stor lyst til at drive og udvikle teknik-, miljø- og kulturområderne i Favrskov Kommune. Det har vi fået med valget af Lars Clement. Jeg er helt sikker på, at Lars Clements kommunikative og analytiske evner og hans meget åbne og positive tilgang til mennesker og opgaver vil passe rigtig godt ind i vores teknik- og kulturforvaltning og i Favrskov Kommune som helhed,” siger borgmester Nils Borring.
Til stillingen har der været 37 ansøgere.

Publiceret 26 January 2011 10:30