Tv:

Kristian og Cecilie vandt Modeljagt2011

De store smil var fremme, da Unique Models fredag formiddag kunne kåre Kristian Gutte Koch fra Hareskov og Cecilie Bjerregaard Vecht fra Holte som vindere af Modeljagt2011

”Ihh, hvor er det dog dejligt”, sagde en rørt Cecilie Bjerregaard Vecht fra Holte, da hun her til formiddag blev den ene af de to vindere af Modeljagt2011.
Også Kristian Gutte Koch var glad, da han blev valgt blandt drengene. ”Det skal da fejres med drengene, når jeg kommer hjem”, grinte han.
Hele formiddagen i dag fredag har Jacqueline Friis-Mikkelsen, adm. direktør for Unique Models holdt samtaler med de 10 finalister i Modeljagt2011.

Tv: Se indslag fra finalen i Modeljagt2011 her
Samtalerne har handlet om de unges fremtidsdrømme og ikke mindst uddannelsesønsker, og så har forældrene til de unge modelkandidater haft mulighed for at stille spørgsmål til modelverdenen.
”For mig handler det også i høj grad om at de unge forstår, at hvis de skal have en modelkarriere hos os, skal de passe deres skole. De må ikke pjække eller negligere deres afleveringer”, siger Jacqueline Friis-Mikkelsen og tilføjer, at det selvfølgelig skyldes, at de unge bliver nødt til at få fri en gang imellem, når de skal på fotoshoots.
Samtidig slog Jacqueline Friis-Mikkelsen på, at det at være model ikke bare handler om at være tynd.
”Det handler i langt højere grad om at være sund og have styrke i sin krop”, siger hun og tilføjer, at hun derfor altid ”skubber” de unge til at dyrke motion.
”Så får de også mere energi”, siger hun.

Tv: Mød vinderne af Modeljagt2011, Kristian og Cecilie, her
De otte piger og to drenge, der havde kvalificeret sig til finalen, var godt nervøse ved samtalerne, men Jacqueline Friis-Mikkelsen gjorde meget ud af at dysse nervøsiteten ned.
”Det handler om, at lade de unge forstå, at det som sådan ikke gælder om at vinde denne her konkurrence. Alle de 10 unge mennesker, vi har valgt ud, har noget helt særligt – og jeg tror faktisk, at der er flere af dem, vi kan bruge på forskellig vis”, forklarer Jacqueline Friis-Mikkelsen.

En stor succes

Modeljagt2011 har været en stor succes, for med godt 3000 tilmeldte har Unique Models haft travlt med at kigge billeder igennem under udvælgelsen. Undervejs har modelbureauet også haft 50 af de tilmeldte inde til samtale i udvælgelsesprocessen.
”Det er helt vildt, hvor mange, der har været med, og jeg vil sige, at de 10 vi har udvalgt til finalerunden alle er vindere, selvom dagen i dag selvfølgelig har handlet om at finde feltets to bedste”, siger Jacqueline Friis-Mikkelsen, inden der blev delt blomster og kram ud til de to vindere.

Publiceret 01 April 2011 12:13