Nørager har med to uafgjorte og et nederlag i de tre første turneringskampe kniven på struben før de to næste kampe, begge på hjemmebane.

Nørager har med to uafgjorte og et nederlag i de tre første turneringskampe kniven på struben før de to næste kampe, begge på hjemmebane.

Seriefodbold:

Nørager træner skuffet over sit hold

Et 2 - 1 nederlag til HOG Hinnerup bekom naturligvis ikke Nørager træner Allan Haslund vel, men han var også skuffet over både optakten til kampen og indsatsen i samme

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nørager træner Allan Haslund tog ikke telefonen efter lørdagens 2 - 1 nederlag på Rønbæk Idrætscenter til HOG Hinnerup i Serie 2.
"Jeg var meget skuffet og havde ikke lyst til at snakke med nogen om kampen," siger Allan Haslund, der selv styrtede hjem fra Hinnerup sammen med udskiftningsspilleren Anders Kahr for at hjælpe Nøragers andethold i Serie 4 mod Auning.
Den kamp vandt Nørager med 5 - 1, men det kunne ikke bedre humøret hos Allan Haslund.
"Nej, for vores dårlige præstation i Hinnerup er selvfølgelig også mit ansvar, men jeg synes, spillerne slog for let op i banen, da vi fik modgang og kom bagud."
 

Heldig med målløs første halvleg

Nørager startede ellers fint ud de første ti minutter mod fysisk stærke HOG, der har fået tilgang af Rune Hansen, med en fortid i AGF og Aarhus Fremad og ligeledes både norsk og tysk fodbold.
Desuden havde HOG rykket den garderhøje angriber, Steffen Effenberg-look-a-like'n Mikkel Kaalund, i front. Ham skal der to mand til at matche i hovedspillet, men det kræver, at den ene står på skulderen af den anden.
"Vores forsvar sejlede i første halvleg, og vi var decideret heldige med at slippe fra de første 45 minutter med 0 - 0," siger Haslund, der tror en dårlig træningsuge kan være en del af forklaringen.
"De spillere, der deltog, trænede godt nok, men vi manglede for mange, og det gav en dårlig optakt til kampen."
Det gjorde heller ikke tingene bedre, at den rutinerede og trinde venstrebensspiller med det fine overblik og den økonomiske spillestil, Ole Jensen, fortsat er skadet.
"Vi spillede med hovedet under armen og kom i alt for mange nærkampe, som HOG elsker, fordi de er så fysisk stærke."

Bagud 2 - 0 og rødt kort

I anden halvleg fortsatte Hinnerup med at skabe de fleste chancer, og holdet kom da også foran både 1 - 0 og 2 - 0.
Samtidig blev Nøragers Mark Thomassen præsenteret for det røde kort for en nødbremse.
"Det var opad bakke resten af vejen, men da Daniel Sortkjær reducerede til 2 - 1 formåede vi at presse på mod slutningen uden resultat. Det havde da heller ikke været fortjent efter spil og chancer, hvis vi havde fået point med hjem," siger en skuffet Allan Haslund.
Han er nu gået i tænkebok før de to næste kampe, Skærtorsdag mod Randers Freja og 2. Påskedag mod Langå, der begge spilles på Nørager Stadion.
"Vi skal mindst have fire point i de to kampe, og derfor skal jeg have fundet frem til en opstilling, der gør os mere tålmodige i opspillet og også kan give os flere afslutninger."
Allan Haslund har Lasse Jensen til rådighed i de to kampe, og ligeledes kan han have sig selv med i tankerne til en plads i startopstillingen, men det vil han ikke afsløre.

Publiceret 17 April 2011 21:20