Peter Garhøj bliver direktør for Politikens Lokalaviser i Østjylland.

Peter Garhøj bliver direktør for Politikens Lokalaviser i Østjylland.

Lokalaviserne i Østjylland får ny direktør

40-årige Peter Garhøj bliver direktør for Lokalaviserne Østjylland

Peter Garhøj, 40 år, indtræder l. maj i direktionen i Lokalaviserne Østjylland A/S. Peter Garhøj bliver ansvarlig for den daglige drift og personaleledelse på de tolv lokale ugeaviser, der udgør selskabets aktivitet.
Den nye direktør er i forvejen et kendt ansigt på de østjyske lokalaviser, idet han kommer fra en stilling som markedsdirektør i Politikens Lokalaviser, som lokalaviserne i Aarhus, på Djursland, i Skanderborg, Hammel og Hinnerup er en del af.
"Jeg har været rigtig glad for mine mange år i Politikens Lokalaviser A/S, hvor jeg har haft interessante stillinger som annoncekonsulent, annoncechef, bladchef, markedschef og senest som ansvarlig for det samlede danske salg," siger Peter Garhøj.
"Vi er gået fra at være en ren printforretning til at være en stærk spiller på flere medieplatforme. I 2008 begyndte vi satsningen i og omkring Aarhus, hvor jeg har brugt mange timer i et område, som jeg og min familie sætter stor pris på. Min familie og jeg glæder os nu til en fremtid i det jyske."
Direktør Hother Hennings har været selskabets daglige leder i snart tre år, hvor læsertal, omsætning og oplag er gået voldsomt frem:
"Jeg er stolt over de resultater, medarbejderne og vi sammen har nået. Virksomheden er i god vækst, og jeg har efter moden overvejelse fundet tidspunktet inde til at tage fat på nye udfordringer inden for medieverdenen. Jeg står naturligvis til rådighed for den nye ledelse, men vil fremover primært løse opgaver for direktionen i Politikens Lokalaviser A/S," siger Hother Hennings.
Familien Hennings med 49 procent af aktierne og Politikens Lokalaviser A/S med 51 procent udgør Lokalaviserne Østjylland A/S' aktionærer.

Publiceret 20 April 2011 06:00