Helle Harbjerg har succes med sin hypnose, der afvænner rygere og får folk ned i vægt. Foto: Michael Wulff Hansen

Helle Harbjerg har succes med sin hypnose, der afvænner rygere og får folk ned i vægt. Foto: Michael Wulff Hansen

Hypnotisøren rykker ind i Favrskov Erhvervscenter

Helle Harbjerg har flyttet sin praksis fra privaten til professionelle omgivelser

"De andre virksomheder synes vist, at det er sjovt, at de har fået en hypnotisør ind i huset." Helle Harbjerg sidder i Favrskov Erhvervscenter på Bogøvej i et helt nyt lokale, som hun overtog 1. marts.
Siden 2011 har hun drevet sin klinik hjemme i privaten i det nordlige Hinnerup, men flere og flere har fået lyst til at prøve hendes hypnose. Den hjælper blandt andet rygere og folk med vægtproblemer. De hjemlige omgivelser var ikke optimale, da hendes familie også skal have mulighed for at leve en dagligdag.
"Jeg har fået for mange klienter i forhold til det at kunne være derhjemme," siger Helle Harbjerg, der ofte har sendt familien ud i byen, når der kom besøg i klinikken. Hypnose kræver rolige omgivelser.
"Min familie har aldrig været så meget til gymnastik, i Storcenter Nord eller i Legeland, fordi der ikke er lydisoleret derhjemme. Så jeg var nødt til at sende dem væk," siger hun, der nu igen kan tilbyde sine to unger aftensmad på faste tider.
Hun har i dag fået omgivelser, der ifølge hende selv er meget mere professionelle.
"Hypnose starter jo i det øjeblik, jeg tager imod i døren. Hjemme hos mig selv skulle klienterne igennem stuen, som så kunne påvirke sindet. Vi har vel ikke altid samme smag i boligindretning."

Hypnose til fødende

Som noget helt nyt målretter Helle Harbjerg fra påske en behandling med hypnose til fødende kvinder.
"Jeg vil lære kvinderne at udøve selvhypnose, så de slipper for smerter under fødslen. Det forventer jeg mig rigtig meget af," siger hun, der selv har fjernet sin allergi overfor katte, netop gennem selvhypnose.
"Men jeg skal ikke være med under fødslen. Kvinderne får de værktøjer, der er brug for, inden fødslen."

Et værelse i Favrskov Erhvervscenter i Hinnerup er nu klinik for Helle Harbjerg. Det afløser de private omgivelser, som hun havde tidligere.

Et værelse i Favrskov Erhvervscenter i Hinnerup er nu klinik for Helle Harbjerg. Det afløser de private omgivelser, som hun havde tidligere. "Her kan vi kun høre kaffemaskinen ude på gangen," siger hun. Foto Michael Wulff Hansen

null

Publiceret 10 March 2012 11:45