Forfrossen kat i gode hænder

Katten fra taget i Thorsø er kommet til hægterne på Tøstrup Kattehjem

Af
Af Martin Schultz

Den kat, som tirsdag blev reddet efter to dages ophold på taget på en ejendom i Jernbanegade i Thorsø, har fået varmen igen på Tøstrup Kattehjem på Djursland.
Urolige borgere tilkaldte Dyrenes Beskyttelse, som ved hjælp af en kranvogn fik den forfrosne kat ned af taget på det gamle hotel i Thorsø.
Onsdag ankom katten til Tøstrup Kattehjem og torsdag blev den neutraliseret hos kattehjemmets dyrlæge, som det sker for alle indbragte katte.
Alle katte på kattehjemmet får navne og nu hedder hunkatten fra Thorsø Maggie.
”Maggie er nu blevet steriliseret, vaccineret og øremærket. Vi håber der melder sig en ejer, men ellers vil vi finde et nyt hjem til Maggie,” siger leder af Tøstrup Kattehjem, Mariann Betzer-Poulsen.

En stor killing

På Tøstrup Kattehjem fik Maggie sig en ordentlig middagslur efter besøget hos dyrlægen.
”Vi mener Maggie er en stor killing fra sidste forår. Det er en tam kat i god stand, som må have forvildet sig op på taget og ikke har kunnet finde ud af at komme ned,” siger Mariann Betzer-Poulsen, som er glad for at katten blev undsat fra taget før den hårde nattefrost satte ind.
”Vi vil meget gerne kontaktes af Maggies ejere, men ellers kommer hun på vores store kattestue, når hun er faldet til.”
Maggie er en trefarvet katte med en karakteristik lys stribe over snuden. Det er en hunkat og så velnæret og tam, at den ifølge Mariann Betzer-Poulsen fra Tøstrup Kattehjem må have hørt til et sted i Thorsø.

Tøstrup Kattehjem Er et kattehjem under Dyrenes Beskyttelse Kattehjemmets leder Mariann Betzer-Poulsen kan kontaktes på tlf. 86 48 00 20 Læs mere på www.dyrenesbeskyttelse.dk

Publiceret 25 January 2013 12:56