Farvel Bavinchi og goddag til KonditorBager. Bagermester Kenneth Larsen og staben får nyt navn og udvider med slagterbutik i Hammel. Foto Kian Johansen

Farvel Bavinchi og goddag til KonditorBager. Bagermester Kenneth Larsen og staben får nyt navn og udvider med slagterbutik i Hammel. Foto Kian Johansen

Bager udvider med slagterbutik

Bavinchi Bageren i Hammel skifter navn og ansætter fem personer til at drive slagterforretning fra nabobutikken i Østergade

Der sker en del nyt for Kenneth Larsen og hans ansatte fra Bavinchi i Østergade i Hammel.
For bagerkæden skifter navn til KonditorBager og i den sammenhæng lover bagermester Kenneth Larsen bedre brød og mere gang i surdejen.
Allerede fra januar ansatte han yderligere en bager til at lave mere brød fra bunden, "Og det kommer især rugbrødselskere til at smage," lyder løftet.
"Vi havde helt ærligt for mange produkter der var 'Bake and shake'. Nu går vi en anden retning hvor vi laver brødet fra bunden og det mærker kunderne forhåbentlig allerede fra nu af," siger bagermesteren, der samtidig næsten lover samme priser - og endda muligvis lavere priser på noget af bagerbrødet i den kommende tid.
For paradoksalt nok håber han omlægningen vil betyde at råvarerne bliver billigere på denne måde, når de tre bagere nu får mere føling med dejen.

Hammel Slagteren er født

Han har også overtaget lejemålet i slagterbutikken ved siden af og ansat to yngre slagtere, en kok og to delikatesseassistenter, alle på fuld tid. Dermed er bagermesteren oppe på i alt 24 ansigter i de to forretninger.

Der er officiel åbning af Hammel Slagteren 14. marts, hvor slagterne Anders fra Slagteriet i Århus og Lasse, med en fortid i COOP står klar med både fersk kød og forarbejdet kød.
Åbningstiderne er planlagt til at være alle hverdage fra 8.00 til 18.00, samt åbent på lørdage og bagerbutikken følger også med i de udvidede åbningstider.
Planen er også at levere varm mad, enten til afhentning, eller mad som du kan tage med dig ind ved siden af i konditoriet, der på sigt ændres til en café.
"Det skal være nem mad og kromandskost og slagterne vil hakke kødet foran kunden, så de kan se hvad de køber," lyder det fra Kenneth Larsen, der som koncept har at slagterbutikken skal drives efter gode gamle traditioner med rådgivning og god service.

"Jeg har været i Hammel godt 12 år og jeg har altid foreslået de nye slagtere i butikken et samarbejde, fordi jeg kunne se synergien. Nu gør jeg det så selv ved at etablere Hammel Slagteren. Der er jo god mening i at kunne levere pålægskagmand, lave varme frokosttilbud og nytænke pølseborde," fortæller bagermesteren.

null

Publiceret 05 March 2013 08:00