Lina Damgaard er 35 år gammel. Hun er kendt af mange i Hadsten for sin tid i Super Best, hvor hun lavede mad sammen med Jørgen Christiansen. Blandt andet også til Sløjfen.

Lina Damgaard er 35 år gammel. Hun er kendt af mange i Hadsten for sin tid i Super Best, hvor hun lavede mad sammen med Jørgen Christiansen. Blandt andet også til Sløjfen.

Ny forpagter og nyt navn til restaurant og café i InSide

Underskriften er på plads, så 35-årige Lina Damgaard fra 1. maj overtager forpagtningen af restauranten i InSide i Hammel

Den 1. maj skifter Cafe og Restaurant InSide navn til InSide Upstairs og får en ny forpagter ved roret.
Lina Damgaard har indgået en aftale med Favrskov Kommune og bliver forpagter af cafeen og restauranten i Kultur- og sundhedscenter Inside.

Kendt i Hadsten

Den nye forpagter er 35 år, bor i Horsens og kommer fra en stilling som leder af delikatesseafdelingen ved Slagter Byskov. Men mange vil kende hende i forvejen: Tidligere har hun været hos i SuperBest i Hadsten i fem år, ligesom hun har været leder af Café Sløjfen i Hadsten.
"Det er dejligt at mærke, at man er savnet. "Kommer du ikke tilbage igen" lyder det fra flere. Og det gør jeg så nu. Ikke til Hadsten, men til Hammel.
Hendes kendskab til selve InSide er dog yderst beskedent indtil nu, røber hun.

Flytter til Hammel

Hvordan tør du dog kaste dig ud i det?

"Jeg er ikke i tvivl om, at der kommer noget godt ud af det. Jeg har et godt bagland. Ikke mindst min familie. Og selv om vi bor i Horsens nu, regner vi med at flytte til Hammel," røber Lina Damgaard.

Alsidig baggrund

Den nye forpagter er delikatesseassistent og har arbejdet som kok og tjener, så alsidigheden er på plads.

InSide Upstairs! To kernedanske ord i det nye navn!

"Hø, hø. Min mand kom med forslaget, og vi synes begge, at det lyder godt. Og man skal jo da op ad trappen," lyder det fra Lina.

Starter fra nul

Ordrebogen på selskaber er tom, men det skal ændres. Personale skal også nyansættes.
"Jeg har en enkelt med selv, men vi starter nok med tre-fire stykker og bygger det langsomt op," siger Lina.

I løbet af den første halve snes dage af maj kommer café og restaurant op at køre.

"Jeg går efter at servere sund og lækker mad til overkommelige priser. InSide er et samlingssted, hvor folk i alle aldersgrupper mødes, og det vil caféen og restauranten også afspejle.
Det skal være et fleksibelt og hyggeligt sted, hvor hele familien kan komme, og hvor man kan bestille take away, hvis man har lyst til det," forklarer Lina Damgaard.

Bøfhus

I caféen vil der kunne tilbydes almindelig café-mad med blandt andet sandwich, mens restauranten skal forsøge at trække spisende gæster til om aftenen.
Et bud på åbningstider kan være, at caféen har åbent kl. 10-15 og restauranten kl. 17.30-21, men det ligger ikke fast endnu.

Det nordiske køkken? Fransk? Italiensk? Eller mere traditionel dansk mad?

"Mad, som både børn og voksne ka' li', men det bliver ikke mindst "et bøfhus", hvor man kan få de lækre mørbradbøffer med forskelligt tilbehør," lyder det.

Lam og salat

Hvad med arrangementer i Store Sal?

"Så snart, der er koncerter og lignende arrangementer, er jeg klar til at bakke op med mad og drikke," siger Lina.
Hvad er din egen livret?

Så blev der pause!
"Jeg kan jo godt li' mad i almindelighed, men skal jeg komme med et bud, så f.eks. noget med lam og salat. Gerne lidt let," slutter Lina Damgaard.

Publiceret 27 March 2013 11:30