Fire biler stødte sammen klokken 13.00 på Viborgvej, tæt på Sabro fredag. Billedet er taget af en bilist, der nåede at standse inden de fire ramte hinanden.

Fire biler stødte sammen klokken 13.00 på Viborgvej, tæt på Sabro fredag. Billedet er taget af en bilist, der nåede at standse inden de fire ramte hinanden.

Bilist måtte skæres fri af bilen

Flere færdselsuheld har sendt Falck fra Hinnerup og Hammel på gaden fredag

En 60-årig mandlig bilist måtte fredag kort efter klokken 12.30 skæres fri af sin bil, da den havde ramt en lastbil på Viborgvej i Lading, 15 kilometer vest for Aarhus.
Indsatsleder Tinna Lynge Jensen fra Favrskov Brandvæsen deltog i udrykningen:
"Der var en ambulance på stedet, da jeg ankom, men vores brandfolk måtte skære bilisten fri ved at klippe taget af."
Manden var ved bevidsthed og blev med ambulance bragt til traumecentret på Aarhus Sygehus. Den 60-årige blev fredag eftermiddag erklæret udenfor livsfare, oplyser Østjyllands Politi.
Redningsfolk fra Falck i Hinnerup samt en frigørelsesvogn fra Hadsten Brandvæsen blev sammen med ambulancen sendt til stedet, da ulykken indtraf kl 12.36.
Viborgvej i Lading var helt spærret af, mens redningsarbejdet blev foretaget. Det gav kø og som følge deraf endnu et uheld ved 13-tiden blot to kilometer væk, da fire biler ramte op i hinanden. Dog uden alvorlig personskade,  fortæller vagtchefen hos politiet.
Østjyllands Politi sendte et par patruljevogne samt en indsatsleder.

Andre biler tørnede sammen på Viborgvej

Ulykken klokken 12.30 var ikke den eneste på Viborgvej, allerede 08.45 måtte Favrskov Brandvæsens indsatsleder på den første udrykning fredag morgen.
På Skanderborgvej syd for Hammel var en bil, der skulle svinge til højre, blevet ramt af en bagfrakommende bil.
I den ene bil befandt sig to personer. Passageren blev ifølge indsatslederen sendt med ambulance til sygehuset for tjek af nakkesmerter.
Falck i Hammel var med, men kunne begrænse indsatsen til at opsamle spildt olie på kørebanen.
Ved 13.00-tiden kørte fire biler op i hinanden ved Sabro, angiveligt på grund af den kødannelse, der dannede sig i forbindelse med lastbil-ulykken klokken 12.30. Billederne er fra en bilist, der nåede at stoppe umiddelbart inden de fire biler tørnede sammen.

Tæpper og ambulancer var der nok af, da fire biler kørte sammen fredag over middag.

Tæpper og ambulancer var der nok af, da fire biler kørte sammen fredag over middag.

null

Publiceret 20 December 2013 15:15