Jacob Veller flytter over på Bane Alle og får en lille del af Miko Tæppers udstilling med.

Jacob Veller flytter over på Bane Alle og får en lille del af Miko Tæppers udstilling med.

Veller Cykler flytter

Flytter fra Østergade til Miko Torv i Hammel og får bedre plads til sine cykler og værkstedet

I november flytter cykelhandler Jacob Vellers butik Fri Bikeshop i Hammel i nye lokaler.
Hvor der tidligere har været en ejendomshandler rykker han ind og får en lille del af Miko Tæppers udstilling med i lejen.
“Jeg flytter i bedre lokaler i et plan og så får jeg en port, så mine cykler kan fragtes ind. I Østergade skulle jeg have dem op og ned af trapper flere gange,” fortæller Jacob Veller, der har haft sin butik i Hammel i fire år.

Direkte adgang

Ovre på Miko Torv er der mere synlig parkering og kunderne kan trække cyklen direkte ind i butikken, uden at den skal løftes, det glæder Jacob Veller sig til, især fordi det tit er ham der tager fat i cyklerne.
Det nye lejemål er 300 kvadratmeter, det samme er det nuværende - men i to plan.
“Jeg satser på at få mere udstillingsplads, hvor jeg vil udstille cykeltilbehør og cykeldele og så får jeg mere plads til at vise flere cykler frem,” forklarer cykelhandleren der ikke klager over omsætningen.
“Cykling er altid populært, uanset hvordan det ellers går i samfundet. Der vil altid blive solgt cykler,” lyder det fra cykelhandleren der nu rykker over i de lokaler, der for år tilbage husede en anden cykelhandler, nemlig BK Cykler.

Publiceret 08 July 2014 09:00