AttractionPASS giver fri adgang og gratis transport til over 40 museer, attraktioner og aktiviteter i hele regionen.

AttractionPASS giver fri adgang og gratis transport til over 40 museer, attraktioner og aktiviteter i hele regionen.

Aarhus 2017 er lig med turpas til 40 attraktioner i regionen

Turpas giver adgang til kulturoplevelser i hele region Midtjylland

Sommeren og skoleferien er over os, og Aarhus og Region Midtjylland har i år ladet op til et ekstrastort ryk ind på campingpladser, hoteller og sommerhuse i området. Kulturhovedstadsåret ventes at sætte ny gæsterekord, og for at gøre besøget endnu mere oplevelsesspækket for de rekordmange turister, lancerer VisitAarhus nu et turpas med gratis adgang til over 40 forskellige attraktioner i regionen.

Gratis transport

”Lige nu har vi en unik mulighed for at vise hele verden, at Region Midtjylland tæller et fantastisk udbud af attraktioner, museer og oplevelser, og med turpasset gør vi det let at besøge de store attraktioner, samtidig med at vi inspirerer gæsterne til at opleve lidt flere seværdigheder,” siger direktør i VisitAarhus, Peer H. Kristensen i en pressemeddelelse.
Turpasset kommer til at hedder AttractionPASS og betyder, foruden gratis adgang til et langstrakt line-up af attraktioner, museer og aktiviteter, også gratis transport med Midttrafiks busser. Gæsterne kan derfor rejse frit mellem regionens mange seværdigheder, så snart turpasset er købt og betalt.
AttractionPASS er blevet til i samarbejde mellem VisitAarhus, Aarhus2017 og en stribe destinationer, museer og attraktioner.
-vik

Publiceret 16 July 2017 06:00