Musikeren Anders Graae har lavet mange sange sammen med børn. I Sløjfen vil han også inddrage børnene.

Musikeren Anders Graae har lavet mange sange sammen med børn. I Sløjfen vil han også inddrage børnene.

Spil Dansk:

Børn inviteres til koncert og fællesspisning

Koncert med Anders Graae for børn i alderen fem - ti år

Spil Dansk, Kulturelt Samvirke i Favrskov og Røde Kors indbyder børn i alderen 5 - 10 år til koncert i Sløjfen i Hadsten.
Tirsdag 31. oktober klokken17 er de velkomne til en times koncert i Lilleåsalen med musiker og sanger Anders Graae. Han har gennem de seneste par år skrevet sange sammen med børn i alle aldre, og om mange forskellige emner med relevans til børnenes liv. Det gælder blandt andet projektet “Matematik og Musik”, hvor han tog rundt på skoler og skrev matematiksange med børn i indskolingen.
Ved besøget i Sløjfen vil han synge og inddrage børnene. Der bliver også sange med tal, hvor børnene aktivt deltager. Mens børnene er til koncert med Anders Graae, vil frivillige fra Røde Kors hjælpe i salen.
I cafeen bydes forældrene på en kop kaffe. Samtidig kan de få en snak med kandidater fra de forskellige partier til kommunalvalget, som også er inviteret af Røde Kors.

Fællesspisning

Efter koncerten er der fælles tag-selv-bord, hvor deltagerne stiller deres medbragte mad på fællesbordet. Røde Kors sørger for engangsservice og sodavand. Der er ingen tilmelding.

Publiceret 27 October 2017 11:00