Tema Centret bliver mindre og - bedre - det spår Jan Pedersen fra Estate Advice, der hjælper ejeren Topdanmark med Tema Centrets fremtid.

Tema Centret bliver mindre og - bedre - det spår Jan Pedersen fra Estate Advice, der hjælper ejeren Topdanmark med Tema Centrets fremtid.

Vision:

Tema Centret skal være et godt lille butikscenter

Forhandlinger med nye lejere skal ændre centrets udseende

De næste måneder vil gå med at få tekniske detaljer på plads i forbindelse med SuperBrugsens opkøb af halvdelen af Tema Centret.
Imens pusler ejeren Topdanmark videre med deres planer for resten af centret.
“Vi er i forhandlinger med nye lejere og så snart der er endelig afklaring fra kommunen på de områder, som SuperBrugsen overtager, så er vi klar til næste etape,” afslører Jan Pedersen fra Estate Advice der hjælper Topdanmark i denne sag.
Centerkiosken og Loop flytter over på den anden side i Tema Centret, hvor alle eksisterende indvendige facader fornyes. Det vil sandsynligvis ske i efteråret 2018.
Med i planerne er også en ny adgang omme fra Torvesiden, altså der hvor Centrum Tøj holder til. Igennem det tidligere SuperBest og EuroSpar vil der blive etableret en handelsgade, der så vil nå hen til boghandleren og skobutikken.
Her vil flere lejemål blive etableret. Størrelsen af lejemålene afhænger af de igangværende forhandlinger med nye lejere.
“Vi prøver at indrette det som et butikscenter, blandt andet har vi forhandlinger om at få en café, eller et spisested ind,” forklarer Jan Pedersen.
“Vi vil få nye forretninger ind, der ikke findes i Hammel i forvejen,” afslører han.
Han roser i øvrigt Favrskov Kommunes forvaltning for deres villighed til at finde løsninger.
“Jeg håber at de sidste sten på vejen snart er fjernet, så vi kan give Hammel et mindre, men godt indkøbscenter.”
Han tilføjer: Og så skal især Christian Christensen og Preben Christensen fra Hammel Erhvervsnetværk have ros for at være stærkt medvirkende til, at vi finder en holdbar løsning.”

Publiceret 23 January 2018 11:00