Administrerende direktør Jan Winther og Nis Kristian Hjort, bestyrelsesformand for LMO, er tilfredse med det seneste regnskab. Pressefoto

Administrerende direktør Jan Winther og Nis Kristian Hjort, bestyrelsesformand for LMO, er tilfredse med det seneste regnskab. Pressefoto

Igen i år et flot resultat for LMO

Virksomheden har for ottende år i træk et solidt overskud

Det er ifølge en pressemeddelelse fra virksomheden en tilfreds direktør, der netop har præsenteret LMO's bestyrelse for årsregnskabet for 2017.

Årsregnskabet viser et overskud på 6,1 mio. kr., der Ifølge administrerende direktør Jan Winther er et tilfredsstillende resultat:

”Jeg er både glad og stolt over, at vi gennem otte år har formået at fastholde en sund og god økonomi med stigende omsætning og indtjening år efter år. Samlet set har vi øget vores omsætningsniveau og skabt en stabil indtjening, som afspejler den positive udvikling i LMO. Indtjeningen er sket uden generelle prisstigninger men gennem en stabil drift og en stor indsats fra medarbejderne”, skriver Jan Winther i pressemeddelelsen.

Millioner retur til ejerne

LMO's administrerende direktør understreger, at en stor del af overskuddet går direkte til ejerforeningerne og dermed til de aktive medlemmer bag foreningerne.

I alt 3,6 mio. kr udloddes direkte til ejerforeningerne, hvilket svarer til cirka 1.100 kroner per aktivt medlem bag foreningerne.

LMO's bestyrelsesformand Nis Hjort er på vegne af bestyrelsen meget tilfreds med årets resultat:

”Det er fantastisk at se, at LMO kan præsentere så flot et resultat for ottende år i træk. Det skyldes i høj grad en dygtig ledelse og medarbejdere, der skal have stor ros for et godt stykke arbejde. LMO har et robust og solidt regnskab, og vi glæder os over, at de 3,6 mio. kr. kan gå direkte tilbage til foreningernes politiske arbejde for vores medlemmer,” understreger formanden.

Påvirker resultatet

Ifølge direktøren har LMO i 2017 foretaget en del investeringer, som også har påvirket resultatet. Blandt andet har rådgivningsvirksomheden investeret i flere specialiserede medarbejdere, nye produkter, digitalisering og ny teknologi.jbe

Publiceret 15 March 2018 10:00