Firmaet Hamr Down FMX Danmark dukker op med deres kværne og leverer tre shows på Søndergade i Hadsten.

Firmaet Hamr Down FMX Danmark dukker op med deres kværne og leverer tre shows på Søndergade i Hadsten.

Kværn, Crossshow og påskelam

Motorcykler laver stunts og går i højden i Hadsten

Dagen før Skærtorsdag genlyder Hadsten by af motorlarm og høje hvin.

Hamr Down FMX Danmark leverer et Freestyle show på Søndergade onsdag 28. Marts. Kl 15., 16 og 18. Det er FMX kørerer der leverer komplette backflip tricks og spring helt op til 22 meter.

Shovet er de eneste, der har FMX kørere, der ligger solidt plantet blandt de top 15 bedste i hele verden, og de eneste, der har kørere, som laver.

De to bedste FMX kørere, der leverer backflip tricks er den tyske Tobias Finck og den danske Alex Porsing. Finck har mange års erfaring som fuldtids-professionel FMX kører og med shows og FMX turneringer verden rundt.

Alex Porsing er ved at være et kendt navn i Danmark, blandt folk som har interesse for ekstremsport. Han er 23 år gammel, fuldtids professionel Freestyle Motocross Kører de seneste fire år og den overlegent bedste FMX kører i Danmark. Han har præsteret en ottendeplads ved det officielle FIM FMX VM 2015, kørt show med Nitro Circus i Brøndby, fik førsteplads plads til Night Of Freestyle med bedste whip, bedste trick og bedste synchro, samt et show Herning Supercross flere gange.

Hadsten Handel arrangerer showet og byens handlende holder Open By Night til klokken 22 denne onsdag før påsken. Om aftenen vil der stå to pølsevogne som sælger lækre pølser samt nachos.

Påskelørdag vil et påskelam gå rundt i byens gader og dele flotte store påske æg ud til de første 100 børn de møder. Det sker mellem kl. 11-13.

Et telt foran Centralkroen står også klar med gratis sildebord til de første 100 personer, eller så længe lager haves. Det er ”først til mølle”. Dette foregår også mellem 11-13.

Publiceret 21 March 2018 10:15