Spadestikket til det nye sundhedshus blev taget af Lars Lindgaard, Mille Thomesen og Karl Johan Hvid Tønnesen. Foto: Michael Wulff

Spadestikket til det nye sundhedshus blev taget af Lars Lindgaard, Mille Thomesen og Karl Johan Hvid Tønnesen. Foto: Michael Wulff

Sundhedshus på vej mellem to lægehuse

Hinnerup Sundhedshus til 18 millioner kroner skal stå klar i 2019 på Herredsvej i Hinnerup

Af
Kian Johansen

Et nyt sundhedshus skyder snart op i det nordlige Hinnerup. På Herredsvej, tæt på de to eksisterende lægehuse i Hinnerup, er der fredag taget første spadestik til et 1.200 kvadratmeter stort Hinnerup Sundhedshus, der skal huse tandlæge, kiropraktor, fodterapi, en diætist og Foldby Fysioterapi ved Mille Thomesen.

Det er sidstnævnte og Lars Lindgaard fra Hinnerup, der er primus motor i projektet, der også har andre ejere indover.

Motorikrum til låns

Det er de to der har planlagt og skitseret byggeriet, der kommer til at huse fælles reception, venteværelse, kantine, samt et motorikrum, der efter planen også skal kunne bruges af folk udefra. Indtil nu er fem af de planlagte syv lejemål besat. Planen er at tiltrække mindre aktører inden for sundhedsbranchen til de sidste ledige lejemål, afslører Lars Lindgaard, der til daglig er rådgivende ingeniør, men i dette tilfælde er en af flere bygherrer.

Færch & Co. A/S er hovedentreprenør, mens det er Moe A/S der er rådgivende ingeniør på projektet til anslået 16-18 millioner kroner. Efter planen skal det etplans sundhedshus stå klar 1. april 2019.

Publiceret 19 May 2018 10:55