11-årig dreng inviteret op i hvid varevogn

Skaldet eller mørkhåret mand spurgte om drengen ville have et lift

Af
Kian Johansen

Hadsten Tirsdag eftermiddag kl. 17.45 blev en 11-årig dreng stoppet af en mand i en hvid varebil på Søndergade ved Kvickly i Hadsten.

Ifølge drengens forklaring havde manden spurgt, om han ville op at køre. Drengen kendte ikke manden, svarede nej og løb fra stedet, da han blev utryg.

Den ukendte mand beskrives som: Ca. 35-40 år, skaldet, men muligvis mørkt hår på toppen, bar solbriller og sort hættetrøje, kørende i hvid varebil.

Østjyllands Politi anbefaler, at man kontakter politiet hurtigst muligt, hvis man får en lignende henvendelse. Har man oplysninger i den konkrete sag, kan man kontakte Østjyllands Politi på 114.

Hvid varevogn og mand

Der har været en lignende episode tilbage i marts måned på Tinghøjvej, også i Hadsten. Her blev en 13-årig pige også antastet af en 30-35-årig mand i en hvid varevogn med 'Auto' på siden, mens der også tales om en episode i Hadbjerg, hvor en dreng oplevede det samme. Den sidste episode har det ikke været muligt at få bekræftet af politiet.

En efterforskning af den hvide varevogn og dens færden i Hadsten-området har tidligere ikke ført til noget konkret, primært fordi de konkrete kendetegn fra varevognen har været for almindelige.

Publiceret 17 August 2018 13:40