Der spilles om Danmarks største golf pokal. Christine Feldthaus – Landsforeningen Talentspejdernes protektor. Pressefoto

Der spilles om Danmarks største golf pokal. Christine Feldthaus – Landsforeningen Talentspejdernes protektor. Pressefoto

Golf og netværk i den gode sags tjeneste

Hammel Golf Klub lægger bane til det store Danish Charity Golf 28. september

HAMMEL Landsforeningen Talentspejderne i Ulstrup har hjulpet mere end 500 elever i hele landet med at finde deres evner og talenter.

Når evner og talenter er fundet kan den unge lettere finde den rette uddannelse. Foreningen har stor succes. Faktisk gennemfører hele 86 pct. af de unge forløbet og mange bliver hjulpet videre til uddannelse.

Deltag og støt

Som de fleste organisationer af frivillige må Talentspejderne også selv skaffe midler til sit arbejde, fortæller sekretariatschef Tom Thinggaard Pedersen, Ulstrup:

"Derfor var det en stor glæde for os, at Danske Bank og Hammel Golf Klub ville medvirke i dette store arrangement for at skaffe midler til foreningens arbejde."

Arrangementet er en 'Holdturnering,' hvor et hold består af fire spillere. En holdkaptajn og tre medspillere. Holdet skal have et navn - gerne et virksomhedsnavn. Der er plads til 20 hold på dagen. Der spilles om æren og Danmarks største vandre golf pokal. Efter kampen vil der blive afholdt en auktion over gaver og sponsorgaver, som foreningen har modtaget til dagens arrangement.

Banen

Hammel Golf Klubs bane byder på 18 huller, der stiller store krav til alle spillere, begyndere såvel som rutinerede.

Med kuperede fairways og greens, 54 bunkere samt vand i spil på 11 af de 18 huller, er der udfordringer nok at tage op. Banens længde er 6020 meter fra Hvid tee, 5661 meter fra gul tee, 5327 meter fra blå tee samt 4945 meter fra rød tee.

Landsforeningen Talentspejderne findes i dag i 20 kommuner.

Overskuddet går ubeskåret til foreningens arbejde med at hjælpe unge til at få en uddannelse. wuf

Publiceret 03 September 2018 07:00