Ulrik Hermann stiller op som folketingskandidat for Nye Borgerlige i Favrskov.

Ulrik Hermann stiller op som folketingskandidat for Nye Borgerlige i Favrskov.

Nye Borgerliges kandidat præsenterer sig

Ulrik Hermann fra Nye Borgerlige vil i folketinget

Politik Ulrik Hermann fra Nye Borgerlige præsenterer 23. januar sit kandidatur som folketingskandidat i Hadsten Kulturhus Sløjfen.

Underviseren på Handelsgymnasiet er 55 år, og har været medlem af Nye Borgerlige siden foråret 2016, og er også bestyrelsesmedlem (kasserer) i lokalafdelingen i Favrskov.

Før det har han blandt andet været opstillet for Liberal Alliance og var indtil 2016 formand for den lokale afdeling i Favrskov.

Formand for andet parti

Han er uddannet cand. merc. og har en fortid på Djursland, hvor han var ansat på Grenaa Handelsskole (senere Viden Djurs).

Han var således med til at danne en afdeling af Liberal Alliance på Djursland i 2010 og blev valgt som formand.

Ulrik Hermann flyttede siden til Hadsten, og i 2013 var han opstillet til Kommunalvalget i Favrskov Kommune for Liberal Alliance, som han også i en periode var lokal formand for.

Priotet et er økonomi

"Mine politiske prioriteter vil være den økonomiske politik, hvor skattetrykket skal ned og staten skal fylde mindre. Vi skal have mindre stat og mere menneske, så vi har bedre muligheder for at tilrettelægge vor egen tilværelse," lyder det.

"Samtidig skal vi have grænsekontrol med pasvisning ved al indrejse i Danmark. Nye Borgerlige stiller 3 ufravigelige krav til enhver der vil være statsminister med vores støtte:

1. Der skal indføres et asylstop. Hjælp skal ydes i nærområderne.

2. Udlændinge skal forsørge sig selv. Retten til offentlig forsørgelse knyttes til det danske statsborgerskab.

3. Kriminelle udlændige skal udvises konsekvent efter første dom for noget kriminelt.

De tre krav er ultimative fordi vi må ændre retningen så vi ikke ender som Sverige, som har så store problemer med udenlandske parallel samfund, at områder ikke længere er svenske. Den udvikling er også på vej i Danmark bare i meget langsommere tempo. Og det må ændres.

Samtidig skal vi have en liberal og erhvervsvenlig politik, som skal sikre et konkurrencedygtigt og velfungerende erhvervsliv fremover. "

Privat er Ulrik Hermann gift og har to børn på 14 og 16 år.

Publiceret 18 January 2019 08:00