De 10 til 16-årige kan mandag 11. februar prøve Readathon.

De 10 til 16-årige kan mandag 11. februar prøve Readathon.

Der er masser af sjov i vinterferien

Favrskov Bibliotekerne er klar med aktiviteter i vinterferien

Vinterferie Vinterferien er lige om hjørnet, og hvis du endnu ikke har fundet ud af, hvad du skal bruge en hel uges ferie på – så har Favrskov Bibliotekerne rigtigt mange sjove forslag, skriver bibliotekerne i en pressemeddelelse.

I vinterferien hylder bibliotekerne alle de seje bogorme, der findes i Favrskov. De små kan tage deres bedsteforældre med til Bedstes Bogcafé, hvor man kan hygge sig med højtlæsning og kaffe og saftevand. De lidt ældre kan gå på skattejagt mellem bogreolerne og vinde sjove præmier eller være med til læsebingo om lørdagen på Hinnerup Bibliotek.

Læs i 12 timer

De 10 til 16-årige kan komme på den helt store læseudfordring, når der på Hammel Bibliotek mandag 11. februar afholdes Readathon. Her er der læsning non-stop i 12 timer fra kl. 10 til 22 kun afbrudt af madpakke og pizzaspisning. Tag din bedste ven med, og læs side om side – eller dyst mod dig selv om, hvor meget du kan nå at læse, skriver Favrskov Bibliotekerne i en pressemeddelelse. Tilmelding skal senest ske 6. februar.

Derudover er der teaterforestillinger, der hylder litteraturen – blandt andet Hunden Ib – der vises i Hadsten for de 2 til 5-årige. Man kan også være kreativ med at lave gamle bøger om til sjove skulpturer, lave bogmærker og pimpe blyanter.

"Husk at kigge hele ferieprogrammet igennem på www.favrskovbib.dk så I ikke går glip af alle de sjove ting, der sker. Meget af det er endda helt gratis og uden tilmelding. Der er dog et begrænset antal billetter til enkelte af arrangementerne, så skynd dig at sikre dig en plads. Billetterne kan købes på bibliotekerne og på www.favrskovbib.dk," skriver Favrskov Bibliotekerne i deres pressemeddelelse.

Publiceret 01 February 2019 06:00