Revisorer skal på energikursus

Favrskov Kommune inviterer revisorer på gratis kursus i energioptimering

Energi Favrskov Kommune, Energitjenesten og Erhvervsakademi Aarhus inviterer alle revisorer til et gratis kursus i energidrift for små og mellemstore virksomheder.

"Revisorerne klædes på til at hjælpe deres kunder med at afdække, hvor de med fordel kan optimere energien og dermed spare både penge og CO2," skriver Favrskov Kommune i en pressemeddelelse.

Netop revisorer er ifølge Carsten Vejborg fra Energitjenesten Jylland-Fyn en vigtig målgruppe for mere energieffektive virksomheder.

"Revisorerne har i forvejen en tæt kontakt til virksomhedsejerne, og de har adgang til tallene om el, vand og varme. Derfor kan de også ret nemt lære at vurdere, hvornår de skal tage en snak med virksomhederne om energioptimering, hvis det eksempelvis viser sig, at der er høje tal på elmåleren," forklarer Carsten Vejborg.

Anders G. Christensen, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Favrskov Kommune glæder sig over den nye vej til at finde energibesparelser hos små og mellemstore virksomheder.

"De små og mellemstore virksomheder får ikke megen opmærksomhed fra energiselskaberne, så måske har de aldrig fået undersøgt, om de med få greb kan opnå energibesparelser. Nu klæder vi revisorerne på til at hjælpe dem, og jeg håber, det bliver en fordel for både virksomhederne, revisorerne og ikke mindst miljøet," siger Anders G. Christensen.

Publiceret 01 February 2019 05:00