Venstre:

Flemming Nørgaard trækker sig som borgmesterkandidat

Venstre i Favrskov er nu på jagt efter en ny spidskandidat

Favrskov På den netop afholdte generalforsamling hos Venstre i Favrskov oplyste viceborgmester Flemming Nørgaard, at han ikke genopstiller som spidskandidat til det kommende kommunalvalg i 2021, skriver Venstre i Favrskov i en pressemeddelelse.

Flemming Nørgaard har været Venstres politiske leder i godt fem år, og han forventer at fortsætte som sådan frem til næste valg.

" Beslutningen blev truffet allerede i efteråret, hvor bestyrelsen blev gjort bekendt med min beslutning," fortæller Flemming Nørgaard og tilføjer:

"Senest er Venstres gruppe også orienteret om min beslutning. Det er en beslutning jeg har måttet tage med blandede følelser, da det både politisk og menneskeligt har været de mest lære- og oplevelsesrige år, jeg nogensinde har oplevet. Det er imidlertid også en opgave, der kræver enorme arbejdsmæssige ressourcer, der i mit tilfælde skal forenes med et spændende fuldtidsarbejde. Hertil kommer mit medlemskab af KL´s Børne- og undervisningsudvalg, så arbejdsugen er godt besat. Derfor må jeg prioritere anderledes, og når udmeldingen kommer allerede nu, så er det naturligvis fordi, at vi skal have fundet den ”rigtige” kandidat, der efter næste valg kan sætte sig i borgmesterstolen."

Flemming Nørgaard har ikke taget endelig stilling til, om han genopstiller det kommunalvalget i 2021. - Der forestår en proces, hvor der skal findes en ny spidskandidat, og herefter skal der lægges en plan for de kommende års arbejde. Heri er der naturligvis behov for en vis kontinuitet, og jeg vil på nuværende tidspunkt ikke afvise, at jeg kan være en del af den proces. Det tager vi til den tid. Indtil videre er der masser at tage fat på, for Venstre skal fortsætte med at få gennemført en masse politiske resultater til gavn for borgerne i Favrskov kommune, fastslår Flemming Nørgaard.

"Det er naturligvis med beklagelse, at vi har modtaget Flemmings beslutning. Han har gjort en meget stor indsats for Venstre," siger formanden for Venstre i Favrskov, Michael Jensen.

Man går nu internt i venstre i gang med at finde kandidater til den ledige post som spids- og borgmesterkandidat til næste kommunalvalg i november 2021.

"Processen er endnu ikke fastlagt i detaljer, men vi går efter at have Flemmings afløser på plads snarest muligt," siger Michael Jensen.

Publiceret 01 March 2019 09:01