Den bagerste del af Hadsten Centret (til venstre) skal ombygges til bageri (som i dag ligger lige tilhøjre for broen) Dronefoto: Michael Wulff

Den bagerste del af Hadsten Centret (til venstre) skal ombygges til bageri (som i dag ligger lige tilhøjre for broen) Dronefoto: Michael Wulff

Mester Jacob flytter til Hadsten Centret

Lejeaftale på plads skal give café og bageri, der hvor den tidligere boghandler holdt til

Af
Kian Johansen

Hadsten Hadstens bagerforretning flytter fra Østergade op til Hadsten Centret i løbet af sommeren 2019. Det fortæller både udlejer og apoteker, Lars Persson og bager Jacob Overgaard.

"Vi har en lejeaftale på plads og nu mangler der kun håndværkernes garanti for, at vi kan åbne i Hadsten Centret 1. september," fortæller Jacob Overgaard til Lokalavisen Favrskov om en investering til mere end 5 millioner kroner.

Nyt bageri

Det bliver et splinternyt bageri med nye ovne og udstyr.

Der er planer om et 500 kvadrameter stort bageri, 130 kvadratmeter forretning, et kontor og velfærdslokaler på 120 kvadratmeter, samt et mindre køkken. Desuden er planen, at der skal udvides med udendørs café på svalegangen over mod Farvehandlen. Der laves ny indgang fra nordsiden og etableres 15 p-pladser foran bageriet.

Dermed flytter Mester Jacobs 45 ansatte efter mere end 18 år i nye lokaler.

På Østergade ligger bageriet i tre etager.

"Det er også for at fastholde og skaffe nye medarbejdere, de kigger jo også på bagerier i gode rammer," siger 49-årige Jacob Overgaard.

Publiceret 04 March 2019 11:56