Anders Lauridsen, indehaver af Danbolig Hammel genkender flere af artiklens pointer.

Anders Lauridsen, indehaver af Danbolig Hammel genkender flere af artiklens pointer.

Sælgers marked:

Boligerne bliver solgt hurtigt i Hammel

Det er sælgers marked for tiden, mener Anders Lauridsen fra Danbolig Hammel

Af
Kian Johansen

Boligtendens "Vi har færre vurderinger end sidste år og forrige år, så jeg kan godt nikke genkendende til artiklens pointe," siger Anders Lauridsen, der er indehaver af Danbolig Hammel, med mangeårig erfaring i ejendomsmægler-branchen.

Sælgers marked

"En anden årsag til, at der er færre boliger til salg skyldes også, at vi oplever en stor efterspørgsel og de boliger der bliver udbudt bliver solgt hurtigere. Så vi kan i lyset af det aktuelle marked kun opfordre folk, der går i salgstanker til at få en uforpligtende vurdering," siger Anders Lauridsen.

Der er gode fordele for bolig-sælgerne lige nu, pointerer Anders Lauridsen.

"I Hammel og omegn oplever vi, at det er sælgers marked. Udbuddet kan ikke følge med efterspørgslen. Vi har byens hurtigste salgstid med en gennemsnitlig liggetid i postnummer 8450 Hammel på kun 107 dage. Til sammenligning er landsgennemsnittet 170 dage for villaer og rækkehuse."

Motorvej ved rute 26

Han tilføjer:

"Hvis der skal komme mere tryk på kedlerne, vil det kræve at motorvejen mellem Århus og til dels Viborg vil blive etableret. Det vil få efterspørgslen efter huse i Hammel og omegn til yderligere at stige og Favrskov kommune er klar med udstykning af jord til det."

Publiceret 12 March 2019 08:15