Bilens nye design. Hver kører vil have samme kontrast farve på deres bil, som på deres kørerdragt. Foto: Motorsporten.dk

Bilens nye design. Hver kører vil have samme kontrast farve på deres bil, som på deres kørerdragt. Foto: Motorsporten.dk

Nymark Racing viste det nye design frem

HADSTEN: Nymark Racing viste deres nye kørere frem på lineup i Racehall i Århus. Samtidig havde de taget en enkelt af teamets biler med, så sponsorer og gæster kunne få en ide om det nye design på bilerne i denne sæson.

Som sidste år stiller Nymark Racing med fire biler. Der er dog den forskel at teamet vil være delt op i mindre satellit teams i år. Det betyder blandt andet at Frederik Nymark vil få mere tid til at koncentrere sig om at køre racerbil i den kommende sæson.

Nymark Racing vil igen i år deltage i både PRO og AM mesterskabet. Der vil være to kørere som skal køre med om PRO mesterskabet og to kørere som kører med om AM mesterskabet.

Det nye kører lineup til Super GT Danmark, PRO mesterskabet ser i år ud som følger: Frederik Nymark og Mikkel C Johansen. De to nye kørere til årets Super GT Danmark AM mesterskab: Nicolai A. Hansen og Noah Watt.

Begge kørere i AM mesterskabet spås gode muligheder for også at kunne blande sig i PRO mesterskabsrækkerne.

Publiceret 23 March 2019 06:00