Flaget var hejst, og der var taler og servering af pølser og drikkelse ved rejsegildet. Foto: Anette Bonde.

Flaget var hejst, og der var taler og servering af pølser og drikkelse ved rejsegildet. Foto: Anette Bonde.

Rejsegilde for 21 nye lejeboliger i Hammel

Nybyggeriet på Nørreport i Hammel er nu halvvejs

Af
Anette Bonde

bolig Midtjysk Boligselskab inviterede til rejsegilde i torsdags for 21 nye lejeboliger på Nørreport i Hammel. Det skete i samarbejde med Boligkontoret Danmark, totalentreprenør Thomas Andersen A/S og Pluskontoret Arkitekter.

Udover at fejre håndværkerne og byggeriets parter var dem, der er skrevet på venteliste til de kommende boliger, inviteret for at se, hvordan byggeriet skrider frem.

De 21 lejeboliger bliver 2-, 3- og 4-værelses lejligheder i en tre-etagers bebyggelse. Hver bolig får egen altan, og der kommer elevator og bred svalegang. De er derved særligt egnede til seniorer, gangbesværede og handicappede, men alle har mulighed for at skrive sig op til boligerne.

Bebyggelsen er formet som en hestesko med et grønt anlæg i midten på grunden.

"Jeg er meget spændt på det færdige resultat. Boligerne er arkitektonisk indrettet, så der kan opnås stor grad af privathed, samtidig med at man er en del af et tæt fællesskab beboerne imellem. Hvordan det fællesskab så realiseres, bliver op til de nye indflyttede beboere i sidste ende," siger forretningsfører Annemette Lehmann Bøgh.

Hun fortæller, at byggeriet er færdigt i februar 2020.

Publiceret 29 March 2019 12:41