Konstitueret direktør er ny direktør i Favrskov Forsyning

FAVRSKOV Bestyrelserne for Favrskov Forsyning A/S, Favrskov Spildevand og Favrskov Affald har udpeget Sara Funch som direktør for Favrskov Forsyning A/S, Favrskov Spildevand A/S og Favrskov Affald A/S med virkning fra 1. juni 2019.

Sara Funch er et kendt ansigt i Favrskov Forsyning, hvor hun har været konstitueret i direktørstillingen siden 1. juli 2018.

Bestyrelsesformand Søren Frandsen (F) glæder sig over den store interesse for stillingen, hvor der var 27 ansøgere. Han glæder sig også over at skulle fortsætte samarbejdet med Sara Funch.

"Med ansættelsen af Sara Funch får vi en direktør med flair for økonomi og forretningsmæssig forståelse. Jeg kender hende også som en meget resultatorienteret leder, der er bevist om, at skarp styring af økonomien er en forudsætning for, at vi kan skabe en god og sund udvikling af selskaberne. Samtidig glæder jeg mig over, at hun har stor fokus på at yde god service til vores kunder, siger Søren Frandsen.

Sara Funch er gift, har tre børn og bor i Hammel. Hun er 38 år og uddannet cand.merc.aud. fra Aarhus Universitet (Handelshøjskolen i Aarhus).

Publiceret 02 April 2019 06:00