De fire tennisklubber, der i Favrskov Kommune hører under Dansk Tennis Forbund, har haft en medlemsfremgang på 81 i 2018. Foto: Adobe Stock

De fire tennisklubber, der i Favrskov Kommune hører under Dansk Tennis Forbund, har haft en medlemsfremgang på 81 i 2018. Foto: Adobe Stock Yakobchuk Olena - stock.adobe.co

Se grafikken:

Medlemmerne strømmer til Favrskovs tennisklubber

Tennisklubberne i Favrskov Kommune har oplevet en vild medlemsvækst i 2018

Af
Danni Paulsen

Tennissporten har kronede dage i disse tider.

Det er konklusionen, efter dugfriske tal fra Dansk Tennis Forbund (DTF) viser, at de danske klubber havde en markant medlemsfremgang i 2018.

Godt 2.000 flere danskere greb ketcheren og meldte sig ind i en klub under DTF i det forgangne år, og det glæder forbundsdirektøren.

”Det er en utrolig flot medlemsfremgang og på alle måder en fantastisk historie om samarbejdets ånd," siger Emil Bødker i en pressemeddelelse og fremhæver et samarbejde med DGI om at fremme foreningslivet i de danske sportsforeninger.

"Væksten er dog selvfølgelig klubbernes fortjeneste. De arbejder hårdt med tiltagene, og de dygtige trænere og frivillige skaber hver dag energi, smil og glæde ved spillet."

Flot vækst i Favrskov

En del af æren for den store fremgang kan også tilskrives udviklingen i Favrskov Kommune. Her har de fire tennisklubber, der hører under DTF, haft en vækst på 81 medlemmer i 2018. Det er mere, end man har formået i Skanderborg og på Djursland.

Samtlige klubber har haft en fornem tocifret procentvækst.

Den største procentuelle fremgang på hele 44 procent har været i den mindste af klubber, QTennis i Hadsten.

I Hinnerup har hele 20 procent flere borgere grebet ketcheren og meldt sig ind i den lokale klub, kommunens største. I alt 30 nye medlemmer blev det til i 2018.

Publiceret 17 April 2019 10:00