Christine Lee skal spille med i European Youth Brass band. Pressefoto

Christine Lee skal spille med i European Youth Brass band. Pressefoto

Christine skal spille med de bedste i Europa

Musik Hinnerup Garden er stolte af, at de igen i år, kan få lov at sende en ung musiker afsted til at spille sammen med nogle af de bedste i Europa.

Christine Lee skal nemlig spille med i European Youth Brass band, som består af unge musikere i alderen 20 til 22 år fra hele Europa. Bandet samles i forbindelse med europamesterskaberne for Brass Bands, som denne gang finder sted i Montreux i Schweiz. Hun er en af tre deltagere fra Danmark.

"Christine startede med at spille cornet som 9-årig. Hun har fået den musikalske opdragelse i Aalborg Garden, men er i forbindelse med studier i Aarhus begyndt at spille i Hinnerup Garden. Her er et højt musikalsk niveau, hvor der er mulighed for at videreudvikle det musikalske talent. Der er ingen tvivl om at det bliver en kæmpe oplevelse for Christine at deltage i bandet," skriver Hinnerup Garden i en pressemeddelelse.

Hinnerup Garden opfordrer gerne deres medlemmer til at søge inspiration rundt omkring – både for at dygtiggøre sig, men også for at få nye musikalske venskaber. Christine Lee skal af sted i ugen efter påske.

Publiceret 18 April 2019 11:00