Busbjerg Spillene gør klar til årets forestilling. Pressefoto

Busbjerg Spillene gør klar til årets forestilling. Pressefoto

Folk søges: Busbjerg gør klar til musicalen Shrek

Prøverne til Busbjergs udgave af musicalen Shrek er gået i gang. Flere skuespillere ønskes

Teater Så er Busbjerg Spillene i gang med prøverne til den 74. sæson. De første prøver på Ulstrup Skole samt hyggeligt samvær har været afholdt. Årets forestilling er musicalen Shrek.

"Der er i år 36 aktører i årets forestilling. Der mangler dog stadig et par mænd, idet der har været lidt frafald, men alle roller er besat, så det er kun til at spille soldat og ensemble, at der søges. Det at være en del af ensemblet er så også et rigtigt godt sted at starte, hvis man kunne tænke sig at prøve at komme på de skrå brædder på Busbjerg," skriver Busbjerg Spillene i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Det er nu ikke kun skuespillere der mangles, for scenemester Jens Bo Liechtenstein efterlyser også hjælpende hænder til at bygge scene. Man behøver ikke have nogen erfaring som scenebygger. Lysten til at hjælpe til og et par stærke hænder er et rigtigt godt udgangspunkt. Som scenebygger skal man møde op på de byggedage, man kan, og der er ingen krav om, at man skal være der hver gang, hvilket for mange frivillige kan være svært at få passet ind i en travl hverdag."

Prøverne på Ulstrup Skole er som sagt godt i gang nu og i begyndelsen af maj rykkes prøverne ud på Busbjergscenen. Der er mange nye ansigter med på scenen i år. Shrek spilles af Michael Lauridsen, der senest har spillet med på Støvringgård Festspil i 2018. Fiona spilles af Stine Skellgaard Lyngesen, som kommer fra Silkeborg og sidst har spillet Sandy i Grease i Thorning i 2018. Rollen som Det Talende Æsel spilles af Ian Reinholt.

Publiceret 21 April 2019 06:00